Google Pixel 4 ’ün birçok teknik özelliğinin yanı sıra ses özellikleri de kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Bugün ise resmi sonuçlar geldi. Pixel 4 ’ün kamerasının kapsamlı DxOMark sonucunun ardından, bugün de ses kaydı ve oynatma yetenekleri hakkında kapsamlı bir değerlendirme sunuldu. Cihaz DxOMark ’ın ses sıralaması listesinde 5. sırada yer almayı başardı.

Genel puan 68 olan Pixel 4, Asus ROG Phone II ve Apple iPhone 11 Pro Max‘in sadece birkaç puan arkasında kaldı. Böyle küçük bir cihaz için etkileyici bas reprodüksiyonuyla Pixel 4, ses oynatma testlerinde de oldukça iyi puanlar elde etti. Ancak test ekibi tarafından gelen yorumlara göre, cihazın dolgunluk ve bas açısından sınıfının en iyisi cihazlarla kıyaslanamayacağı düşünülüyor.

Ama bununla birlikte kayıt yetenekleri, videolar kaydedilirken çok az bozulma ve hoş bir mekansal performans gösteren cihaz tutarlı kayıt seviyelerine sahip olmasıyla da övüldü. Öte yandan, kaydedilen ses, göze çarpan eserler ve doğal olmayan arka plan gürültüsü ile negatif olarak puanlara yansıdı.

Günlük kullanım için oldukça yeterli görülen Pixel 4, DxOMark tarafından da beklenenden daha iyi sonuçlar verdiği konusunda onaylandı.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur