Son zamanlarda en çok ziyaret edilen mekânlardan biri olan İstanbul Akvaryum gerçekten de gidip görülmesi gereken yerlerden biridir. İstanbul Akvaryum biletleri her yıl tatil sezonunda tükenme boyutuna ulaşabiliyor.

İki balık görmek için niye bu kadar izdiham yaratıyor insanlar diye soruyorsanız aslında yanılıyorsunuz. Çünkü 15 bin balık çeşidi ve hazırlanan birçok tema sizi geldiğinize ve İstanbul Akvaryum giriş ücreti konusunda ödediğiniz paraya değecek bir görsellik sunuyor. Florya akvaryum sadece İstanbul ilinin insanları değil aynı zamanda çevre illerden gelen ziyaretçileri ve yabancı turistleri de ağırlamaktadır. İstanbul Akvaryum nerede sorusuna verilecek en kestirme cevap da sanırım Florya’da olduğunu söylemek olacaktır.

 

İstanbul Akvaryuma Giriş Ücretlendirmeleri

İstanbul Akvaryum biletleri her kesimden insanın girip gezebileceği şekilde düzenlenmiştir. İstanbul Akvaryum giriş ücreti son derece uygun olduğu için ve farklı yaş grupları için ayrı düzenlemeler getirdikleri için merkezde her yaş grubundan insanları görme şansına sahipsiniz. 2 yaş altı çocuklar ücretsiz giriş yaparken yetişkin bireyler için 53 TL, öğrenci öğretmen 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar 35 TL, 3 kişilik bir aile 135 TL, 4 kişilik bir aile de 170 TL gibi farklı fiyat tarifeleri uygulanmaktadır. İstanbul Akvaryum giriş ücreti her insan için farklılık göstermesi belli kesimlere değil halkın her kesimine hizmet verme anlayışından ileri gelmektedir.

Farklı Temalarda Farklı Maceralar Yaşayın

İstanbul Akvaryum biletleri her tatil döneminde tükenme derecesine geliyor neredeyse. İstanbul Akvaryum ziyaretçilerine sunduğu farklı temalar ile son derece hareketli bir görselliği bulunmaktadır. Florya Akvaryum içerisinde bulunan birçok tema içerisinde fırtına simülatörü, amazon yağmur ormanları, aynalı labirent, köpek balıkları ile dalış gibi birçok aktivite bulunmaktadır. Merkezin hediyelik eşya kısmını da gezebilir ve kafeteryalarında dinlenip bir şeyler içebilirsiniz. Gezilmesi gereken nadide akvaryumlardan birisi diyebiliriz.

İstanbul Akvaryuma Ulaşımı

Sayısız balık türü, şirin kafeteryaları ve muazzam bir görselliği ile son derece güzel bir yer olan İstanbul Akvaryum ulaşım yönünden son derece uygun bir güzergâhta bulunmaktadır. İstanbul Akvaryum nerede Florya’da bulunan Florya akvaryum herkese farklı ulaşım seçenekleri sunmaktadır. İstanbul Akvaryuma ulaşım için kendi arabanızla Florya yolunu izleyip tabelaları takip etmeniz yeterli. Otobüsle gelen insanlar da Eminönü hattı otobüslerini kullanarak İstanbul Akvaryumun karşısında bulunan belediye tesislerinin önünde inebilirler. Metronunda ulaşım aracı olarak kullanıldığı güzergâhta sizin için hangi araç uygunsa onunla rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul Akvaryum nerede gidişin tabelalarla açıklandığı güzergâh oldukça basittir.