Ziyarette ilk olarak söz alan gül küçük ve Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı arazisini Isparta Belediyesi Ve Gül Küçük Sanayi Sitesi Üyeleri tarafından verilen ve Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin ihtiyaçları ile yeni kurulacak Gül2 Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili Isparta Ticaret Ve Sanayi Odasından desteklerini istedi.

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı ; Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanımız her zaman esnafımızın yanında ve destekçisi oldu. Sanayi sitemizde Ispartaya Ticaret Odasının girişimleriyle TOBB tarafından yaptırılan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi için çok gayret gösterdi kendisine teşekkür ediyor, yeni dönemde başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz diye konuştu.

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, okulun bu yıl sınavla öğrenci alacak okullar arasında olmamasının kendilerini şaşkınlığa uğrattığını belirterek geçen yıl en yüksek puanla öğrenci alan okulumuz, kontejyanının tamamını doldurmuştu. Fakat bu yıl sınavla öğrenci alacak meslek liseleri arasında yer almamasını anlayamadık şeklinde konuştu.

Okulun atölye eksikliğinin bu yıl giderileceğini söyleyen boyacı, okulun atölye binası için TBMM plan ve Bütçe Komisyon Başkanımız 2 milyon TL ödenek çıkarttı. Şimdi biran evvel ihaleye çıkmasını bekliyoruz.bu günlerde ihale yapılmazsa atölye binası önümüzdeki döneme yetişemeyecek derken, Itso Başkanı Başdeğirmen, Milli Eğitim Müdürlüğü ile ihale sürecinin hızlandırılması için görüşülebileceğini söyledi.

Sanayi içindeki Meslek Lisesine Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından da büyük destek verildiğini hatırlatan Boyacı, atölyenin motor kaporta bölümlerinin atölyelerini 4 otomotiv firması, itfaiye bölümü atölyesini Isparta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın kuracak. Belediye başkanımız ayrıca kimya bölümü öğrencilerinin yaptığı sabun ve kozmetik ürünlerini taktirle karşıladı ve bu ay yapılacak gül fuarında okul öğrencilerine bir stand verdi. Okulumuz için her türlü desteği veren ve her zaman sanayi esnafının yanında olan  Isparta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a da teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.

Ispartaya üçüncü bir sanayi sitesi kazandırmak için çalışmalara devam ettiklerini söyleyen boyacı, Gül İki Sanayi Sitesinin yapılması için çalışmalarımız sürüyor. Bizim yeni sanayi sitesi kurma çabamız eski sanayi sitesi kalkacak gibi bir söylentiye neden oldu. Fakat kesinlikle böyle bir durum yok. Sadece ısparta da sanayi ve sanayicinin dahada büyümesi ve gelişmesi için yeni modern bir sanayi sitesi daha kurulacak dedi. Itso başkanı şükrü başdeğirmende yeni sanayi sitesi yapılmasının kentin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını ve yeni kurulacak sanayi sitelerini desteklerini bildirdi.