İlçe kongrelerini tamamlayan Saadet Partisi İl Kongresini Pazar günü saat 12:30’da Halı Sarayı Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

Dün parti binasında bir basın toplantısı yapan Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, Pazar günü yapılacak olan kongre ile 2011 genel seçimlerine partisinin daha canlı ve heyecanlı gireceklerini ifade etti. Söz konusu kongrede başkanlığa aday olmayacağını da açıklayan Başkan Gürtoklu açıklamasında şunları söyledi; “Saadet partisi iktidarı ile güzel günler yakındır. Çünkü güzel günleri bu ülkeye yaşattık tekrar yaşatacağız.

Buradan sizlerin aracılığı ile Pazar günü saat 12.30’da Halı Sarayı düğün salonunda Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Nuri Kabaktepe’nin katılımıyla yapacağımız il kongremize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Gazetecilerin kongrede tekrar aday olacak mısınız? Sorusuna cevap veren Başkan Gürtoklu; “Hayır ben il başkanlığına aday olmayacağım. Yönetim olarak toplandık ve partimizi seçimlere en iyi şekilde hazırlayacak bir isim üzerinde mutabık kalındı” dedi. Gazetecilerin ‘O kişi kim?’ sorusunda o ismi açıklamayan Başkan Gürtoklu; “Bu isim şimdilik basına açıklamayacağız. O isim Pazar günü kongrede açıklanacak. Kongrede tek liste ile seçimlere gidilecek” dedi.