32 spor Haberleri

32 spor haberleri ve güncel 32 spor gelişmeleri, 32 spor ile ilgili tüm video, 32 spor fotoğrafları ve 32 spor haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta 32 Spor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U-19 Bölgesel Gelişim Ligi'nde şampiyon oldu ve bu başarısını şampiyonluk turuyla kutladı.

Isparta

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off mücadelesi veren Isparta 32 Spor, ligin bitimine az bir süre kala deplasmanda Fethiyespor'a konuk...

Isparta

Amedspor, deplasmanda konuk olduğu Isparta 32 Spor maçı öncesi taraftarlara tatlı ikramında bulundu.

Isparta

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor, bu hafta deplasmanda karşılaştığı İskenderunspor'a 2-1 mağlup oldu.

Isparta

Isparta 32 Spor ile İnegölspor maçı sonrasında soyunma odasında kulüp sporcularına karşı yapılan saldırı hakkında yönetimden açıklamalar geldi.

Isparta

Yeşil-Pembeli ekip, geçtiğimiz hafta İstanbul'da Arnavutköy Belediyespor ile karşılaştı ve maçı 1-0 kazandı.

Isparta

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig müsabakalarında mücadele eden Isparta 32 Spor, deplasmanda Arnavutköy Spor'u mağlup etti.

Isparta

Arnavutköy karşılaşması öncesinde Isparta 32 Spor'un taraftarları, takımı yalnız bırakmadı.

Isparta

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve başarılı sezon geçiren Isparta 32 Spor spor branşlarında faaliyetlerini genişletiyor.

Isparta

Türk futbolunun heyecan veren bir halkası olan TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Isparta32spor, lider Amed Sportif ile kritik...

Isparta

Isparta 32 Spor, Türkiye Ziraat Kupası'ndaki karşılaşmasında Sincan Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek bir üst turda yoluna devam etti.

Isparta

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 5. haftasında Isparta 32 Spor sahasında karşılaştığı Düzcespor’u 3-1 mağlup etti.