Sahte Haberleri

Sahte haberleri ve güncel Sahte gelişmeleri, Sahte ile ilgili tüm video, Sahte fotoğrafları ve Sahte haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Dolandırıcılar, vatandaşları tuzaklarına düşürmek için farklı yöntemler denemeye devam ediyor. Isparta’da birçok kişinin cep telefonlarına bu mesaj geldi…

Isparta

Aralarında Isparta’nın da bulunduğu 13 ilde sahte denklik belgesiyle üniversite okuyanlara operasyon: 30 gözaltı var.

Isparta

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç, dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları bilgilendirerek uyarılarda bulundu.

Isparta

Aziz Yıldırım'ın Ailesine ilginç bir tuzak kuruldu, tuzakta ise Isparta Uluborlu noterliğinin adı geçiyor.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü, sahte – asılsız evlilik kredisi dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları yönünde vatandaşları uyardı.

Isparta

Isparta’da kullanılmayan adreslerde kira sözleşmesi düzenleyerek ikamet izni aldıkları tespit edilen yabancı uyruklu şahıslar yakalandı.

Isparta

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde eş zamanlı düzenlenen "Çengel-5' operasyonlarında 15 bin litre etil alkol ve 188 bin litre...

GÜNCEL

Gerçek kestaneden ayırt etmek oldukça zor hatta hayvan yemi olarak bile satılıyor. Peki adeta zehir saçan sahte kestaneyi nasıl ayırt...

Isparta

Isparta Belediyesi'nden önemli bir açıklama geldi. Açıklamada Başkan Başdeğirmen'in adı kullanılarak para isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Isparta

Alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğin önlenmesine yönelik 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Çengel" Operasyonunda 216 şüpheli gözaltına alındı.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında 1414 adet/şişe sahte veya kaçak olduğu değerlendirilen zirai ilaçlar ele geçirildi.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında, piyasaya sürülmeye hazırlanan sahte para ele geçirildi. 2 şüpheli tutuklandı.