Bilgilendirme Haberleri

bilgilendirme haberleri ve güncel bilgilendirme gelişmeleri, bilgilendirme ile ilgili tüm video, bilgilendirme fotoğrafları ve bilgilendirme haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş başkanlığında Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı yapılacak. Bu toplantı vatandaşlar tarafından canlı izlenebilecek.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, bugün saat 18:00’de yapılacak olan  Güvenlik Bilgilendirme Toplantısının sosyal medyadan canlı olarak takip edilebileceğini duyurdu.

Isparta

Isparta İl Jandarma Komutanlığı okullarda öğrenci ve velilere yönelik bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri işyerleri ve kurumlarda vatandaş ve öğrencileri bilgilendirdi.

Isparta

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Eylül ayı içerisinde çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yapıldı.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından ilimizde trafik güvenliğini arttırmak ve motosiklet sürücülerini bilinçlendirmek amacıyla çeşitli faaliyetler...

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri “Suç ile Mücadele Güvenlik Konseptinin Oluşmasında Bilinçli Toplum” sloganıyla vatandaşlara, esnafa...

Isparta

Her geçen gün teknolojinin ve bu teknolojilere erişebilirliğin artması nedeniyle bilişim sistemlerine yönelik işlenen suçlar da artmaktadır.