Destekli Haberleri

destekli haberleri ve güncel destekli gelişmeleri, destekli ile ilgili tüm video, destekli fotoğrafları ve destekli haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekibi, 13 Şubat Dünya Radyo Günü kapsamında FM 32 ve BRT FM’i...

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Ocak ayında 1439 vatandaş ve 675 öğrenciye ulaştı.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sergilenen tiyatro ilgiyle izlenerek büyük beğeni topladı.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri işyerleri ve kurumlarda vatandaş ve öğrencileri bilgilendirdi.

Isparta

Isparta’da Toplum Destekli Polisler vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Eylül ayı içerisinde çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yapıldı.