Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta İl Müftü Yardımcısı Seyit Böğet'in “Tefsir ve Hadis Okumaları” sohbetleri Cihat Camii’nde başlıyor.

Isparta

Isparta'da 455 yıldır ibadete açık olan Mimarsinan Camii'nin eskiyen halısı hayırseverlerin desteği ile yenilenecek.

Isparta

TDV Şarkikaraağaç Şubesi, Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu Temel Atma Töreni Isparta İl Müftüsü Muharrem Biçer'in duasıyla gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta İl Müftülüğü tarafından organize edilecek olan "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu konferansa Isparta halkı davet edildi.

Isparta

Diyanet İşleri Başkanlığı 2025 Yılı Hac organizasyonu ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri bugün sona eriyor.

Isparta

Isparta İl Müftüsü Muharrem Biçer, 2024 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Isparta

Isparta Pusula Yürüyüş Grubu olarak hayallerinin peşinde koşan iki dağcı Türkiye ve Filistin Bayrağını Türkiye'nin çatısına dikti.

Isparta

Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıfa başlayacak öğrenciler için okula kabul sınavı gerçekleştirdi. Sınava çok sayıda öğrenci...

Isparta

Diyanet İşleri Başkanlığı "Müslüman Takva Sahibidir" konulu cuma hutbesi ile günümüzde yaşanan giyinmelere ayetlerle dikkat çekti.

Isparta

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, evlilik yaşı konusunda önemli uyarılarda bulundu. Evlilik yaşının 25-30'lara çıktığını belirten Erbaş, "Kızlarımızı, oğlanlarımızı bir...

Isparta

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her sene camilerde ve Kur'an kurslarında milyonlarca çocuğun Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği  “2024 Yılı...

Isparta

Evlendirme işlemlerinin kolaylaştırılması için müftülüklere verilen resmi nikah kıyma yetkisi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.