EYT Haberleri

EYT haberleri ve güncel EYT gelişmeleri, EYT ile ilgili tüm video, EYT fotoğrafları ve EYT haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

2000 yılı sonrası işe başlayıp EYT kapsamında emekli olamayan vatandaşlar için düzenleme yapılacak mı?

Isparta

Geçtiğimiz yıl geçen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kanun teklifinin kabul edilmesiyle 5500 iş günü ile Emekli olma hakkı getirilmişti. Ancak...

Isparta

EYT düzenlemesini kaçıran 2000-2008 yılları arasında Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) girişi olan SSK ve Bağ-Kur’lu milyonlarca çalışan kademeli emeklilik yasasını...

Isparta

Hükümet, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorununu çözmek için yeni bir düzenleme üzerinde çalışmaya başladı.

Isparta

Emeklilik, birçok kişi için hayatının önemli bir dönüm noktasını ifade ederken, EYT kapsamında sunulan fırsatlar, emekli olmak isteyenleri sevindirdi.

Isparta

Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) vatandaşlar için yeni bir düzenleme. Kademeli emeklilik sistemi hayata geçiyor.

Isparta

EYT düzenlemesi kapsamında 200 bin kişinin başvurusu reddedildi. Bu başvuruların neden reddedildiği 12 başlıkta açıklandı.

Isparta

Türkiye'de emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kapsamında emekli aylığı bağlama işlemleri devam ediyor ve hala tamamlanmayan yaklaşık 200 bin dosya bulunuyor.

Isparta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bağ-Kur prim gün sayısının düşürülmesi konusunda çalışmaların yapılacağını açıkladı

Isparta

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili sorunlar devam ediyor ve bu sorunlardan etkilenen emekli vatandaşlara müjdeli haber geldi.

Isparta

SGK uzmanı Özgür Erdursun, emeklilik başvurusu yapmak için yasalarda değişiklik bekleyenlere kritik bir uyarıda bulundu.

Isparta

EYT düzenlemesi bekleyen vatandaşlar için beklenen haber sonunda geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, erken emeklilik düzenlemesi için hazırlıklarını tamamladı.