Kilit Haberleri

kilit haberleri ve güncel kilit gelişmeleri, kilit ile ilgili tüm video, kilit fotoğrafları ve kilit haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


GÜNCEL

Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde 9 askerimizin şehit düştüğü hain saldırı sonrası başsağlığı mesajı yayınladı.

Isparta

Isparta Belediyesi tesislerinde üretilen Begonit Taşları, şehrin çeşitli noktalarına ilmek ilmek işlenerek, şehrin çehresini güzelleştirdi.

Isparta

İlçelerde düzenledikleri muhtarlar toplantılarında en çok kilit parke taşı sorunuyla karşılaştıklarını belirten AK Parti Milletvekili Osman Zabun, kilit parke taşı...

Isparta

Miryokefalon kavşağı ve Eğirdir yolu ile cezaevi mevkiinde sabahın ilk saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Isparta

Doğalgaz kullanımına başlanan Deregümü ve Kayı köylerinde altyapı çalışmaları dolayısıyla kilit parke taşlarının söküldüğü bölgelerde Isparta Belediyesi tarafından tamirat çalışmaları...

Isparta

Isparta'da evinin anahtarını içeride unutan vatandaş itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye ekipleri merdiveni evin balkonuna uzatarak kapıyı açtı.

Isparta

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağış nedeni ile yollarda küçük çaplı trafik kazaları meydana geldi.