Mesleki Haberleri

mesleki haberleri ve güncel mesleki gelişmeleri, mesleki ile ilgili tüm video, mesleki fotoğrafları ve mesleki haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın çevrimiçi olarak katıldığı İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı.

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinin mesleki eğitim programı bahar dönemi başladı.

Isparta

İŞKUR’da Mesleki Bilgi Rehberlik Danışmanlık (MBRD) Hizmetleri 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Toplantısı yapıldı.

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin İşletmede Mesleki Eğitim uygulaması için Calista Luxery Otel ile işbirliği protokolü imzalandı.

Isparta

2024 Yılının İlk İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Vali Aydın Baruş başkanlığında yapıldı.

Isparta

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Isparta

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı ile Kimya Teknolojisi Alanı atölye binasının açılışı gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta’da yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileri ve muhabirleri hafta sonu bir araya geldi. Toplantıda mesleki sorunlar masaya yatırıldı.

Isparta

Isparta Mesleki Eğitim Merkezi'nde görev yapan müdür yardımcısı Zafer Şimşek odasında ölü bulunmuştu. Şimşek’in ölüm nedeni belli oldu.

Isparta

Isparta'da Mesleki Eğitim Merkezi'nde Müdür Yardımcısı okulda odasında ölü bulundu.

Isparta

Vali  Aydın Baruş başkanlığında, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü’nde 2023 yılı 4. Dönem İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı...

Isparta

Isparta Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Erçelik, merkezlerinin 90 farklı meslek dalında 3.984 usta yetiştirdiğini açıkladı.