Sağlığı Haberleri

sağlığı haberleri ve güncel sağlığı gelişmeleri, sağlığı ile ilgili tüm video, sağlığı fotoğrafları ve sağlığı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından “Sporcu Sağlığı Çalıştayı” düzenlendi.

Isparta

Isparta'dan 5 hekim, Ankara'da düzenlenen Aile Hekimlerine yönelik Ruh Sağlığı Hizmetlerini Güçlendirme Eğitimine katıldı.

Isparta

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı Uzmanı Tuncay Özfidan göreve başladı.

Isparta

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta’da 4 mahalleye yeni aile sağlığı merkezleri kazandırılacağını söyledi.

Isparta

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, vaka bazlı değerlendirmeler yapılarak, kişilere özel sorun çözme, sosyal ve psikolojik destek...

Isparta

Dikkat! Puff barlar, flash belleğe benzer görüntüsü sayesinde ailelerin ve öğretmenlerin dikkatinden kolayca kaçabiliyor.

Isparta

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilcisi Şeref Korkmaz, yıkım ruhsatları ve asbest tehlikesiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Isparta

Özellikle Karadeniz bölgesinde yetişen kızılcık meyvesi, sağlığınıza birçok fayda sağlayabilir ve fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olabilir.

RESMİ İLAN

4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi Yapılacaktır

Isparta

Değişik kamu kurumlarında yıllardır yöneticilik yapan Mehmet Akol, insan sağlığı için önemli bir detay olan işlerinin ayrıntılarını anlattı.