Süleyman Haberleri

süleyman haberleri ve güncel süleyman gelişmeleri, süleyman ile ilgili tüm video, süleyman fotoğrafları ve süleyman haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'da şehirlerarası ulaşım fiyatları makul seviyelerde seyrederken, Süleyman Demirel Havalimanı’na yapılan servis ücretleri büyük tepki topluyor.

Isparta

Isparta'nın Aksu ilçesine kayıtlı Antalya'da yaşayan Süleyman Demirekin, bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düştü.

Isparta

Süleyman Demirel Havaliman’ında uzun süredir pasif durumda olan gümrük birimi Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın talimatıyla aktif hale geldi.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesinde, iş insanlarıyla bir araya geldi, istek, talep ve önerilerini aldı.

Isparta

Türkiye genelinde uçak trafiği sıralamasında 11. sırada yer alan Isparta Süleyman Demirel Havalimanı, havacılık eğitiminde de merkezi bir rol oynuyor.

Isparta

Süleyman Demirel Demokrasi ve kalkınma müzesinin kuruluşundan itibaren görev yapan Osman Siviloğlu, 19 yıl hizmet verdiği Demirel ailesine veda etti.

Isparta

DHMİ, Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'nın 2024 yılının ilk 6 ayına ait verilerini açıkladı.

Isparta

Marmara Üniversitesi Süleyman Demirel ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Uluslararası Çevrimiçi Karma Sergi...

Isparta

Çünür Muhtar Adayı Süleyman Aksu, bugün Çünür Pazarında Projelerini anlattı..

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdürerek en fazla etkinlik düzenleyen 27 öğrenci topluluğuna hediyeleri verildi.

Isparta

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesini ziyaret eden Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, projesini kendisinin çizdiği yapının 600 yıl...

Isparta

Ispartalılar yakından tanidigi her gün yüzlerce adresin ev ya da iş yerinin kapısını çalan Süleyman sakallı 25 yıldır Isparta’da kargo...