YALÇIN’IN EQ’SU DÜŞÜK
Ak Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt Basın Mensuplarıyla İftar açtı. İftar’da önemli açıklamalar yapan Kurt ‘Biz Hizmet İçin Buradayız’ dedi.

9554

MEVCUT DURUMU BİLMEYENLER VAR
Sümer Halı arazisine yapılacak olan Sağlık Kompleksi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kurt şunları söyledi “Bu konuyla ilgili çok spekülasyonlar yapılıyor, yetkisi olan da olmayanda bu konuda açıklamalar yapıyor o yüzden burada bir karmaşa çıkarmaya çalışıyorlar. Bu kompleksin yerini biz belirlemedik. Yerinin belirlenmesinde bizim hiçbir şekilde etkimiz olmadı. Bu Sümerhalı’ nın olduğu 120 dönümlük yer zaten 2004 yılında özelleştirme programını alınmış. Burası Özelleştirme Müsteşarlığının portföyündeki olan bir yer. Buraya Sağlık kompleksi yapılmak istenmiş Bakanlık ile görüşülmüş fakat bakanlık 120 dönümlük bir yere böyle bir kompleksin yapılamayacağını belirtmiş. Bunun üzerine İl özel idaresine ait olan 80 dönümlük bir alan daha burası birleştirilerek toplam 200 dönümlük 2 tane ayrı arsanın birleşimiyle yeni bir yer çıkmıştır. Bunun üzerine Sağlık Bakanlığını yeniden başvurulduğunda biz devreye girdik bunun olması için çaba gösterdik. Sağlık Bakanlığı bu 200 dönümlük araziye Sağlık Kompleksi yapılmasını onaylamıştır. Fakat henüz ortada öyle bilenen bir proje’de yoktur. O Yüzden eleştiriler tamamen yersiz ve anlamsızdır” dedi.

9553

İSA YALÇIN GENÇ BİR KARDEŞİMİZ
Konuyla ilgili MHP il Başkanı İsa Yalçın’ın yaptığı basın toplantısı üzerine Kurt şunları söyledi “İsa Yalçın kardeşimiz IQ’su belli ki yüksek yeni il başkanı oldu muhakkak ki baya heyecanlı. Kendisini İl Başkanlığından dolayı kutlarız ama şunu görüyorum ki Sayın Yalçın‘ın EQ’su oldukça düşük.” dedi.

BİZ HİZMET İÇİN BURDAYIZ
Ak Parti Milletvekili Av. Haydar Kemal Kurt basın toplantısında “Ben Isparta’ya hizmet için buradayım. Bu şehre ne kazandırabiliriz bunun hesabı içindeyim. Ben Isparta’ya geldiğim kadar annemin yanına gitmiyorum. Biz Isparta’ya bir sağlık kompleksi kazandırmaya çalışırken bazıları çıkıp bunlar menfaat peşinde, talan peşinde diyorlar. Bunlar çok yanlış şeyler. Ben de bir insanın ve benimde onurum var” dedi.

KONUYLA İLGİSİ OLMAYANLAR SUSSUN
Kurt toplantıda “Konuyla ilgisi olanda konuşuyor olmayanda konuşuyor. Biri çıkıp Bu kompleksi Doğum Hastanesinin oraya yapılsın diyor. Yahu konuyu bilmiyorsunuz bari susun. Doğum Hastanesinin orada 200 dönümlük yer mi var? Yoksa orada sizin yakınınızın eczanesi mi var?” dedi. Kurt ayrıca “Bazı kurumların yöneticileri bizim yaptıklarımızı kendilerine mal ediyorlar. Süleyman Demirel Havalimanının tekrar faal hale geçmesi ve buraya uçuşların başlaması ne Valiliğin nede Ticaret Odasının başarısıdır. Bu tamamen bizim katkılarımızla hükümetin desteğiyle olmuştur” dedi.

EQ Nedir?
Kişilerin duygusal zekâsı olarak tanımlanır. Sözel konularda daha başarılı olurlar ve beyinin sağ labları kullanılır. Kişilerin çevre ile iletişimini sağlaması EQ’nun genel özelliklerinden olmaktadır.