Kredi Çekmek Zorunda Kalmadan Araç Satın Alma Yöntemleri

İşe gitmek, iş yerinin ihtiyaçlarını karşılamak, ailecek gezmek ya da acil durumlarda istenilen yere kısa süre içerisinde ulaşabilmek için özel bir araca sahip olmanın herkes için farklı farklı nedenleri mevcuttur. Nüfusun yoğun olduğu şehirlerde yaşayanlar toplu taşıma araçlarının kalabalığından uzaklaşarak konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmek için araç satın almayı tercih ederken küçük köy ya da kasabalarda yaşayanlar ise merkeze rahat ve hızlı bir şekilde ulaşmak için araç sahibi olmayı isteyebilir.

Yaşanılan yer, karşılanmak istenilen ihtiyaç ya da beklenti ne olursa olsun, günümüzde araç sahibi olmak herkes için zorunluluk halini almaya başlamıştır.

Markaya, modele ve aracın sıfır olup olmamasına göre değişen araç fiyatlarının yüksekliği yeterli birikimi olmayanlar için araç satın alma konusunda büyük sorun oluşturabilir. Günümüzde ihtiyaçları karşılama haricinde yatırım aracı olarak da görülen özel otomobilleri satın almak için yeterli birikimi olmayan çoğu kişinin başvurduğu öncelikli yöntem ise taşıt ya da ihtiyaç kredileridir.

Araç satın almak için kullanılan krediler söz konusu olduğunda faiz, peşinat ve kredinin onaylanması için gereken ağır şartlar devreye girer. Oldukça uğraştırıcı ve zaman alıcı bir yöntem olan kredili araç alımı başvurusu onaylandığında ise yüksek faiz oranları dolayısıyla geri ödemesi zorluk yaratan taksitler büyük sorun oluşturabilir.

Tüm bunların yanı sıra taşıt kredisi olarak çekilebilecek tutar, aracın fiyatının sadece belirli bir kısmını karşılar. İhtiyaç kredisi ise araç satın alımı için gereken tutarın tamamını ödemeye yönelik yeterli olmaz.    

Birçok dezavantajı bulunan kredili araç alımına alternatif yöntemler de mevcuttur. Kredisiz araç alma konusunda alternatif yöntemler arasında tasarruf finansman kuruluşları öne çıkar. Bunlardan biri olan Katılımevim, faiz, peşinat ya da başka zorlayıcı şartlar gerekmeden kredisiz bir şekilde araç almanın en avantajlı yöntemini sunar.

Katılımevim ile Kredi Çekmeden Kendi Aracınıza Kavuşun

BDDK lisanslı tasarruf finansman şirketi Katılımevim kredisiz araba satın alma konusunda başvuruyu yapan kişinin bütçesi doğrultusunda ödeme planları gerçekleştirir. Böylelikle bütçenizi zorlamadan ya da yaşam kalitenizi etkilemeden dilediğiniz araca sahip olabilirsiniz.

BDDK lisansı ile yatırımlarınız için güvence sunan Katılımevim sahip olduğu tasarruf finansman yöntemiyle de faiz olmadan sadece ana parayı ödeyerek aracınızı satın almanıza imkan tanır. Katılımevim katılım başvurusu ve kredisiz araba alma seçenekleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için ise size en yakın Katılımevim şubesine giderek merak ettiklerinizi sorabilir ya da 444 11 00 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirsiniz.

YSK, kesin seçim sonuçlarını pazartesi günü açıklayacak YSK, kesin seçim sonuçlarını pazartesi günü açıklayacak