Mi Store mağazalarının kapanmasının ardından online’da başlatılan yeni kampanya da duyuruldu. Xiaomi EvdeMiyiz kampanyası için Evofone, farklı paketler hazırladı. Evde Çalışma Paketi, Evde Temizlik Paketi ve Evde Sağlık Paketi gibi paketlerin yer aldığı kampanyada ayrıca Mi Note 10, Mi Note 10 Pro ve Redmi Note 8 Pro gibi modellerde hediyeler tüketicileri bekliyor.

Paketlerin kapsamına baktığımızda Evden Çalışma Paketi’nin içinde Mi TV Box S, Redmi Note 8, Redmi Airdots Kulaklık ve Redmi 20.000 mAh powerbank modelinin 2.299 TL’ye satın alınabildiğini görüyoruz.

Evde Temizlik Paketi ise Mi Robot Vacuum, Mi AirPurifier 2H ve Mi Handheld Vacuum Cleaner ile birlikte 5.1999 TL’den alıcı buluyor.

Evde Sağlık Paketinde ise Mi Smart Band 4, Mi Air Purifier Pro ve Mi Akıllı Tartı 2.199 TL’ye tüketicileri bekliyor.

Mi Note 10 Pro ve Mi Note 10 satın alan tüketicilere Xiaomi Airdots Pro Bluetooth Spor Kablosuz Kulaklık ürünü hediye ediliyor.

Redmi Note 8 Pro satın alan tüketiciler ise Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik  modelinin sahibi oluyor. Redmi Note 8 alanlara ise Airdots Pro hediye ediliyor.

Kampanya tabii ki bu modellerle sınırlı değil. Daha birçok akıllı telefon modeli yanında hediyesiyle birlikte satın alınabiliyor. Kampanyaya göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.