Antalya Serik İlçe Müftülüğü Şube Müdürü olarak görev yaparken, Isparta İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü olarak atanan Mustafa Güner'e Mil-Diyanet Sen Isparta İl Temsilciliği emanet edildi.

Manevi, ilkeli, liyakatli ve adil bir sendikacılık yürütmek adına kurulan 'Manevi İlkeli Liyakatli Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası ( Mil-Diyanet Sen)' Isparta İl Temsilcisi Mustafa Güner, Antalya İl Yönetiminde görev yaptı.

Mustafa Güner, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.


MİL-DİYANET SEN ISPARTA İL BAŞKANI MUSTAFA GÜNER KİMDİR?

07 Ağustos 1969 tarihinde Sivas'ta doğdu. İlkokulu mahallesinde okudu ve 1981 yılında girdiği Sivas İmam-Hatip Lisesinden 1987 yılında mezun oldu.

05 Ocak 1988'de Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Beyrebucak Mahallesi Salman Camii'nde başladığı imam-hatiplik görevini aynı ilçenin Çimenbağ Mahallesi Hardım Camii'nde devam ettirdi.

20 Şubat 1991 tarihinde Alanya İlçesi İshaklı Mahallesi Camiine naklen tayin oldu. İmam-Hatiplik görevini yaparken 1994 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu ve 1996 yılında kısa dönem erbaş olarak askerlik vazifesini yaptı.

2002 yılında kamu görevlilerine sendika üyeliği tanındıktan sonra, Diyanet-Sen Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi daha sonra ilçe temsilcisi oldu.

09 Kasım 2010 tarihinde Alanya İlçesi Bostancılar Camii'ne naklen tayin oldu.

Aynı yıl Açık Öğretim Fakültesi İlahiyat Ön Lisans bölümünden, 2012 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

05 Şubat 2013 tarihinde uzman imam-hatip olduktan sonra aynı yıl yapılan vaizlik sınavını kazanarak Alanya Cezaevi Vaizliği'ne yerleşti fakat görev yapmadı.

Aynı yıl yapılan şube müdürlüğü sınavını kazanarak 05 Şubat 2014 tarihinde Serik Müftülüğü Şube Müdürlüğüne atandı.

2018 yılında Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünden "Kur'an-ı Kerim'deki Cinsel Suçlar ve Hükümleri" adlı Yüksek Lisans teziyle mezun oldu.

2018 yılı Ekim ayının sonunda Diyanet-Sen'den istifa eden Güner, 05.11.2019 tarihinde Mil-Diyanet Sen'e üye oldu ve Antalya il yönetiminde görev aldı.

Serik Müftülüğü Şube Müdürü iken Isparta İl Müftülüğü Şube Müdürlüğüne naklen tayin olan Güner, halen orada görev yapmakta olup ayrıca Mil-Diyanet Sen Isparta İl Başkanlığına seçilmiştir.

Arapça, İngilizce ve Fransızca bilen Güner, evli ve 3 çocuk babasıdır.