Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Ekipleri Uyuşturucuyla Mücadele Etmeye Devam Ediyor. Bu Kapsamında Yürütülen Çalışmalarda; Isparta'da Uyuşturucu Ticareti Yaptığı Belirlenen Bir Kişi Yakalanarak Adliyeye Sevk Edildi. Şahıs Çıkarıldığı Mahkeme Tarafından Tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevine Gönderildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuyla mücadele etmeye devam ediyor. Bu kapsamında yürütülen çalışmalarda; Isparta'da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Isparta'da ikamet eden Y.K. nın madde bağımlılarına para karşılığında esrar sattığı duyumunu aldı. Y.K'yı izlemeye alan emniyet güçleri şahsın, sattığı esrar maddelerini ikametinde muhafaza ettiği, uyuşturucu temin etmek isteyen şahısları evine kabul ederek alışverişi evinin içerisinde gerçekleştirdiğini tespit etti. Elde edilen bilgiler doğrultusunda izleme sırasında Y.K. nın uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilerek evinde suçüstü yakalandı. Ayrıca Y.K. dan para karşılığı uyuşturucu temin eden M.A.Ç isimli şüpheli suç delilleri ile birlikte yakalandı. Adli mercilere sevk edilen Y.K tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, M.A.Ç ise alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

(EŞ-SÇ) (İhlas Haber Ajansı)