Pixel kullanıcıları bazı Android cihazlarda bulunan arama kaydetme özelliğine kavuşacak. Google Phone ayarlarına eklenecek olan arama kaydetme seçeneği ile kullanıcılar çağrıları otomatik olarak kaydedebilecek.

Google, cihazlarının kullanışlılığı için çalışmalarına devam ediyor. Kullanıcıların geri bildirimlerini değerlendirerek yeni özellikler eklemeye devam eden şirket şimdi de arama seçeneklerini artırmayı hedefliyor.

Bilinmeyen numaraların aramasını engelleme gibi yeni özelliklerin de geleceğini belirten yetkililer kullanıcılar tarafından beklenen özellikleri yeni güncellemeler ile getireceklerini açıkladı. Bu özelliğin bilinen spam aramalar için de kullanılabilir olması birçok kişi tarafından kullanılmasını sağlıyor.

Şirket geçtiğimiz haftalarda Pixel 4 modelleri ile birlikte gelen özelliklerin eski cihazlarda da kullanılabilir olacağını açıklamıştı. Bu tarz yaklaşımlar ile kullanıcıların beğenisini kazanan Google, Pixel modellerine yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Bu tarz özelliklerin ekstra uygulama gerektirmeden kullanılabilir olması son kullanıcı açısından önem arz ediyor.

Şimdilik sadece Pixel 4 cihazlarda etkin olan bu özelliğin Aralık ayı güvenlik güncellemesi ile birlikte eski Pixel cihazlara da gelmesi bekleniyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur