Tavsiye edilen internet siteleri listemizde farklı kategorilerden sitelerin yer aldığını belirtelim.

11sight.com

Halihazırda 1 milyon olan sağlık turistini 4 yıl içinde iki katına çıkarmayı hedefleyen sağlık turizmi açısından Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight, bu alanda büyük bir imkan yaratıyor. 11Sight, herhangi bir platform veya herhangi bir uygulama üzerinden istenilen kişiyle anında görüntülü bağlantı kurulmasını sağlayarak sağlık kuruluşlarına yeni fırsatlar yaratıyor.

Web sitesini burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

careerspace.net

Careerspace.net bir kariyer gelişim sitesi olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcıların kendi ilgi alanını içeren konulardan haberdar olmasını sağlayan internet sitesi  ile birlikte ülkenizde bulunan konferanslar, fuarlar, sergiler ve buna benzer daha birçok etkinliklere kolay bir şekilde ulaşmak mümkün.

Web sitesini burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

storieswatch.com

Sosyal medya da hayatımızın önemli bir parçası. Özellikle Instagram, Facebook ve Twitter gibi uygulamalar neredeyse günümüzün yarısını domine ediyor. Instagram‘da gezerken, hikayeleri gizli bir şekilde izlemenizi sağlayan storieswatch.com, aynı zamanda bu hikayeleri indirmeyi de sağlıyor. Herhangi bir yazılım gerektirmeyen uygulamayı, yalnızca web tarayıcısı ile kullanmak mümkün.

Web sitesini burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

cozumistanbul.org

Odağına çözüm gazeteciliğini koyarak yayın hayatına başlayan web sitesi, İstanbul çapında yerel habercilik yapıyor. İstanbul ’da yaşanan yerel sorunları mercek altına alan cozumistanbul.org, şehirde yaşanan sıkıntıları yetkililere ulaştırarak çözüme kavuşmasını sağlamayı amaçlıyor.

Web sitesini burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

gossipdergi.com

3 ayda bir yayınlanan ücretsiz dergi Gossip Dergi‘de gündem haberleri (marka, patent, faydalı model, tasarım, coğrafi işaret, alan adı vb.) uzman görüşleri, makaleler, marka ve patent hikayeleri, mucit hikayeleri, startup alanındaki gelişmeler, yaratıcı tasarımlar, ödüllü bulmacalar ve özel röportajlar yer alıyor.

Web sitesini burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur