Isparta’da 7 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçan motosiklet sürücüsü Emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak, hakkında trafik yönünden 41.028 TL idari para cezası uygulandı.

Konu ile ilgili olarak Isparta Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle: “28.02.2024 günü, akşam saatlerinde Pirimehmet Mahallesinde 1730 Sokak üzerinde, meydana gelen trafik kazası olayında,

         Yedi yaşındaki Y.E.S. bisikleti ile sokakta ilerlediği esnada, ters yönde seyir halinde bulunan ve plakası alınamayan motosikletin çarpması sonucu yaralanmış, motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçmış, Y.E.S. isimli çocuk bir gece hastanede gözetim altında kaldıktan sonra tedavisi akabinde taburcu edilmiştir.

          Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekiplerinin çalışmaları neticesi; yedi yaşındaki çocuğa çarparak olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsünün S.S. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Olay ile ilgili adli tahkikat düzenlenmiş olup ayrıca olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsü S.S. hakkında trafik yönünden 41.028 TL idari para cezası uygulanmıştır.

          Suç ve suçlular ile mücadelemize kararlılıkla devam edilmektedir.

            Kamuoyunun bilgilerine sunulur”.

Ayhan Özer Vefat Etti Ayhan Özer Vefat Etti

Haber Merkezi