AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın ziyaretine İl Başkanı Serkan Keskin, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, Kadın Kolları Başkanı Şerife Sevim Köse, Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler ile teşkilat mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a, belediyenin yapmış olduğu çalışmalara ilişkin detaylı bir sunum yaptı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 2024 yılının Türkiye için çok daha farklı bir yıl olacağını, petrol ve doğalgaz rezervleriyle, askeri gelişmelerle, ihracat oranlarının artması, istihdam ve diğer birçok konudaki gelişmelerle dünyadaki diğer ülkeler arasında Türkiye’yi daha üst seviyelere taşıyacağını söyledi.

Isparta Belediyesi olarak gündüzleri esnaf buluşmaları ve akşamları da mahallelerde mahalle meclisi toplantıları gerçekleştirdiklerine değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantıların oldukça verimli geçtiğini aktardı. Vatandaşların AK Parti’ye olan sevgisinin büyük olduğunu aktaran Başkan Başdeğirmen, “Isparta Belediyesi olarak göreve geldikten sonra, il özel idaremiz, milletvekillerimiz, teşkilatımızla birlikte çok güzel hizmetler yaptık. Bu noktada samimi geri dönüşler alıyoruz. Isparta’mızda vatandaşlarımızın yüksek bir memnuniyeti var. İstedikleri her şeye dokunabilmişiz diye düşünüyorum. Rabbim yolumuzu açık eylesin. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la, sizlerle, tüm bakanlarımızla daha güzel hizmetleri yapabilmeyi Rabbim nasip etsin inşallah” dedi.

Bakanlıklardan da önemli hizmetler aldıklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Bu bir ekip işi. Isparta’da teşkilatlarımızla, Ankara’da sizlerle önemli işler yapıyoruz. Cumhurbaşkanımıza Isparta’mızdan selamlarımızı iletiyoruz” görüşlerinde bulundu.

Şehir Buluşmalarının gelenekselleştiğini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da buluşmaların içeriği hakkında bilgiler verdi. Karaaslan, kendisinin de Uşak ve Isparta illeri için görevlendirilmiş olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Isparta uzun zamandır gelmek istediğim, hem değerli başkanlarımız, hem belediye başkanımızın o güzel organizasyonlarına davet ettiği ancak bir türlü gelemediğim, nasip olmayan bir şehirdi. Isparta’ya gelmiş olmaktan memnuniyet duyuyorum. Yerel seçim bazlı bir geliş değil aslında bu, AK Parti siyasetinin en güçlü tarafı sahanın nabzını iyi tutabilmek. Dolayısıyla bu nabzı tutmak için çok farklı kesimlerle bir araya geldik. Umut ederim ki bu görüşmeler hem Isparta’mız hem de önümüzdeki süreç için hayırlara vesile olsun. Bu günkü yaşadığımız sorunların çözümünün adresinin Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti kadrolarında olduğundan halkımız çok emin. Bu güvenin en önemli tescili de geçtiğimiz aylarda yaşadığımız seçimler. Dolayısıyla bizler o güvene layık olabilmek için gece, gündüz çalışıyoruz. Güçlü bir siyasi irade olmayınca hiçbir şey olmuyor. Bugünün sorunlarını çözmek için birinci ihtiyaç duyulan şey güçlü siyasi irade ve bunu Türkiye’de 20 yıldır devam eden süreç içerisinde mevcut” derken bugüne kadar yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulundu.

TL Mevduat Stopaj Oranları Yükseldi! Kazançlar Değişiyor TL Mevduat Stopaj Oranları Yükseldi! Kazançlar Değişiyor

Önümüzdeki süreçte 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası yaraları sardıktan sonra Türkiye için altın yılların başlayacağına değinen Karaaslan, “Biz bunun adını Türkiye Yüzyılı koyduk. Artık bu noktalardaki ivmemizin çok daha farklı noktalara gittiği, lig değiştirdiğimiz bir dönem artık kapılarını bizler için açtı. Isparta’ya geldiğim, sizlerin çalışmalarını görerek birinci derecede şahitlik ettiğim için vatandaşımızın memnuniyetini de sahada gördüğüm, iletilen bir sorunun da hemen çözümünü sağlayan bir ekibin bu işin başında olduğunu gördüğüm için, burada güçlü bir teşkilat, güçlü bir belediye aralarındaki iletişimi gayet güçlü bir manzara var. Önümüzdeki süreç hepimiz için, memleketimiz, milletimiz ve Isparta’mız için hayırlı olur” ifadesinde bulundu.