Isparta'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan, milletvekili Hikmet Yalım Halıcı ile birlikte CHP il ve ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek Senirkent Yükseliş Vakfı'nı ziyaret etti. Vakıf üyelerinin de kalabalık katılımıyla gerçekleşen bu toplantıda, Isparta'nın kültür ve eğitim alanında gelişimi üzerine önemli görüşmeler gerçekleşti.

Isparta 32 Spor'da Sezon Sonu Değerlendirmesi Isparta 32 Spor'da Sezon Sonu Değerlendirmesi

Atakan Yazgan'ın liderliğindeki CHP heyeti, Senirkent Yükseliş Vakfı'nda yapılan buluşmada, Isparta'nın kültür ve eğitimine yönelik çeşitli projeleri ele aldı. Vatandaşların beklenti ve önerilerini dinleyen heyet, Isparta'nın bu önemli alanlardaki potansiyelini daha da güçlendirmek adına fikir alışverişinde bulundu.

Atakan Yazgan'ın başkanlık döneminde adaleti koruma ve başarıya odaklanma taahhüdü, toplantıda öne çıkan konulardan biriydi. Vakıf üyelerinden bir vatandaş, Atakan Başkan'dan "üretken başkanlık" ve "adaletten sapmadan başarıya koşma" çağrısı yaparak, Isparta'nın geleceği için umut verici bir yönetim beklediğini ifade etti. Atakan yazgan ise bu çağrıya karşılık, “Her zaman sözümüz söz” ifadesini kullanarak güçlü bir taahhütte bulundu. Senirkent Yükseliş Vakfı, Yazgan'ın bu sıcakkanlı ziyaretlerinden memnun kaldıklarını ifade etti.

Haber Merkezi