AK Parti'den Sarıidris Kasabası için belediye başkan aday adayı olan Ferit Taş, anket ve kamuoyu araştırmalarında birinci çıkmıştı.

Aday olarak Ali Osman Özdemir belirlendiğinde Sarıidris'ten çok sayıda vatandaş Ferit Taş'ı desteklemek için bağımsız olarak aday yaptılar. Süreç içerisinde bağımsız adaylığı ve AK Parti'den kopuşu içine sindiremeyen Ferit Taş ve onu destekleyeler önemli bir karar alarak bağımsızlıktan çekildiklerini ilan edip AK Parti adayı Ali Osman Ödemir'i destekleme kararı aldılar.

Ferit Taş, yaptığı açıklamada önemli mesajlara yer verdi:

İŞTE O AÇIKLAMA

Sevgili Sarıidris Kasaba halkım hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Kuruluşundan bu yana gönül verdiğim ve destek verdiğim Ak Parti’den aday adayı oldum, bu süreçte sizlerin desteğini o kadar çok gördüm ve hissetim ki Sarıidris’li olmakla bir kez daha gurur duydum…

Adaylığım sürecinde bana destek olan Kasabalı halkıma en içten duygularımla teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun diyorum.

Arkadaşlarımızın isteği ve telkinleriyle bağımsız aday oldum, amacımız Sarıidris’i hizmetlerle buluşturmaktı. Sarıidris için hayal ettiğimiz eserleri, hizmetleri kazandırmaktı.

Ama bağımsız adaylığım Kasabamıza ve kuruluşundan bu yana gönül verdiğimiz davam Ak Parti‘ye zarar vereceğini düşündük. Yıllardır muhalefet eliyle hizmet alamayan kasabamız maalesef yine kaybedecek. Onun için buna gönlümüz razı olmadı.

Sarıidrisli hemşerilerim hizmetlerden yine mahrum kalmamalı.

Bu yüzden bağımsız adaylığından geri çekilip bizlere gönül veren, yanımızda destek olan tüm arkadaşlarımızla Kasabamızın Ak Parti iktidarıyla buluşturmak için Ak Parti‘den aday gösterilen mevcut adayımızı destekleme kararı aldık.

Ben istiyorum ki, kasabamızın çocukları kazansın, ben istiyorum ki kasabamızın kadınları kazansın, ben istiyorum ki kasabamızın gençleri, ihtiyarları kazansın. Onun için şahsi hırslarımızı bir yana koyup Cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sancağı altında, bu kutlu yolda yürümeye devam diyoruz.

Allah’a emanet olun hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum”.

Ayhan Özer Vefat Etti Ayhan Özer Vefat Etti

Haber Merkezi