Ak Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz’ün Isparta’ya hizmet noktasında gece-gündüz demeden gayretli çalışmaları devam ediyor.

Bu noktada özellikle Mahalli İdareler seçimlerine yaklaşık 3 ay kala Isparta’daki yerel yönetimleri rahatlatmak için tüm ilçe ve belde belediyelerine 1’er milyon lira para gönderildi. İlçe ve beldelerin çevre düzenlemelerine katkı sağlamak amacıyla AK Parti Milletvekilleri Zabun ve Gökgöz’ün girişimleri ile sağlanan çevre düzenlemelerine ilişkin paranın belediyelere ulaştığı ve söz konusu ödeneğin belediyelerin kendi beldesindeki çevre düzenlemelerinde kullanacağı belirtildi.

ÇEVRE BAKANI ÖZHASEKİ’YE

Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi

VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR

Bu arada AK parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta’daki Belediyelere çevre düzenlemesi için 1’er milyon TL İl Özel İdaresine ise 6 Milyon 250 Bin TL para gönderen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür ettiler. Milletvekilleri, Bakan Özhaseki’nin her zaman Isparta’daki çevre ve şehircilik konusundaki yatırımlara büyük katkılarının olduğunu belirterek bu desteklerin çok önemli olduğuna vurgu yaptılar.

BELEDİYELERDEN

VEKİLLERE TEŞEKKÜR

Öte yandan zor dönemde kendilerine gönderilen 1’er milyon liralık çevre ödeneğinin adeta ilaç gibi geldiğini kaydeden Belediye başkanları da, “Allah razı olsun sayın AK Parti Milletvekillerimiz Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz’den, her zaman bizim yanımızdalar. Bir dediğimizi iki etmiyorlar, bu gelen parayla çevre düzenlemeleri yapacağız” şeklinde görüş belirttiler.

Haber Merkezi