Düzenleme Haberleri

düzenleme haberleri ve güncel düzenleme gelişmeleri, düzenleme ile ilgili tüm video, düzenleme fotoğrafları ve düzenleme haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Şehir Hastanesi’nde ve SDÜ Hastanesi’nde yaşanan otopark sorununu belediye olarak...

Isparta

Son dönemde geliştirilen yeni düzenlemeler, çalışanlar arasında büyük bir umut ve heyecan yaratmış durumda.

Isparta

2024 Trafik Sigortası Reformu: Sürücüler ve Şirketler İçin Yeni Düzenlemeler Geliyor! Tazminat hesaplamada gibi birçok konuda değişiklik yapılacak.

GÜNCEL

2024 yılına girmemizle birlikte bazı yenilikler hayatımıza dahil oldu. Konuttan yolcu otobüsüne varana kadar bir dizi yenilik, bugünden itibaren başladı.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekillerinin girişimleri ile Isparta’daki tüm Belediyelere Çevre düzenlemelerinde kullanılmak üzere ödenek gönderildi.

Isparta

Ticaret Bakanlığı, zincir marketlerde perakende ticaretin düzenlenmesi amacıyla önemli düzenlemeleri içeren bir yönetmelik değişikliğini duyurdu

Isparta

Isparta'da yeni otogar alanında asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda peron bölgesinin asfaltı tamamlanırken, çevre düzenleme işlemleri sürüyor.

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Halife Sultan Mahallesi Meydanlığında yeniden düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Isparta

Isparta'da Gül Küçük Sanayi Sitesi girişindeki tehlikeli kavşakta düzenleme çalışmaları başladı. Artık o yol daha güvenli olacak.

RESMİ İLAN

Doğancı Mahallesi 479 Nolu Düzenleme Bölgesi İlanı

RESMİ İLAN

476 Nolu Düzenleme Bölgesi İlanı

Isparta

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 8 milyona yaklaşırken, uzmanlar özellikle sosyal medyada 'uzman' kisvesiyle hisse öneren hesaplara karşı uyarıda bulunuyor.