"Yılbaşında Milli Piyango yine Isparta’ya çıktı. Şans son 3 yılda iki kez Isparta’ya güldü. Bazıları paranın haramlığını – helalliğini tartışıyor. Tartışacak bir şey yok: Haram.
 
Üzerinde durmak istediğim konu başka. 4 gündür paranın Isparta’dan kime çıktığı merak ediliyor. Nereye gitsem, “şuna çıkmış, buna çıkmış” herkes büyük bir merak içinde.
 
Bana bile:”Ş. Karaağaçlı birine çıkmış. Sanamı çıktı?” diye soranlar var. Bilet almadığım için bana çıkmadığı kesin ama kime çıktığını bilmiyorum ve merakta etmiyorum.
 
Merak edenleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Kime çıktığından, bize ne, size ne? Sanki piyango çıkan adam çıkarıp merak edenlere para verecek?
 
Kime çıktığını bilmiyorum ama kendisinden ricam, bu para ile eğitime yatırım yapsın. İki yıl önceki talihli hemşehrim Nurettin Akgül çok güzel bir okul yaptırdı. Bununla kalmadı, zor durumdaki akrabalarına yardım etti.
 
Bu yılki talihlinin de Isparta’ya en az bir eğitim kurumu kazandırmasını bekliyoruz. İsmini açıklamasın, kimse bilmesin ama devletin Valisine gitsin ve okul için protokolü imzalasın.
 
Bunun dışında büyük ikramiyenin kime çıktığından bize ne? Biz işimize bakalım. Sizde bırakın merakı işinize bakın. Merakın hiç kimseye faydası yok."