Bu sütunlardan Ispartaspor hakkında çok yazılar yazdım.  ‘Artık yazmayacağım, ilgilenmeyeceğim, Ispartaspor defterini kapattım’ dememe rağmen, Ispartaspor sevgisi ve şartlar beni yeniden yazmaya mecbur bırakıyor.

        Bundan üç ay önce takımın sahipsiz kaldığı bir ortamda, Ispartaspor’un külünü yeniden alevlendiren bir kişi olarak zaman zaman hakkımda çıkan haber, yorum ve dedikodular, klübün yöneticisi olmama rağmen bir Ispartaspor sevdalısı olarak gerçekten beni çok yaprattı. Birçok arkadaşım, şahsıma yapılan bu haksızlıkları hak etmediğimi, daha yönetici olmadan bu kadar eleştirilmemi doğru bulmadığını belirttiler.

        Yıllardır mesleğim icabı hep eleştirmişimdir, yanlışların karşısında olmuşumdur, yeri geldiği zaman doğruları teşfik etmiş yapılan iyi şeylerin yanında olmuşumdur. Ama bir gazeteci olarak özellikle Ispartaspor gibi bir kurumda yöneticilik yapmanın ne kadar zor olduğunu, henüz yönetici olmadığım halde anlamış bulunuyorum.

        Bu şehrin en büyük idarecisi Belediye başkanını bile acımasızca eleştirenlerin benim gibi insanları eleştirmesini çok görmemek lazım. Ya eleştirilere kulağını tıkayacaksın, ya da bu işlere burnunu sokmayacaksın. Bunun kararımı  Pazartesi günü vereceğim. “Öfkeyle kalkan zararla oturur” misali şimdi vereceğim karar belki yanlış verilmiş bir karar olabilir, bu nedenle birtakım insanlarla yapacağım istişare sonrasında bu kararımı vereceğim.

        Ispartaspor kulübü tarihinin en zor günlerini yaşıyor, böyle bir ortamda takıma gönül vermiş, sayıları bir elin parmağını geçmeyecek insanların bile kamuoyu önünde rencide edilmesini doğru bulmuyorum. Demekki; ortada bir başarı olsa, para olsa, takım üst liglerde olsa, çok daha fazla dedikodu çıkacak, yöneticiler çok daha fazla yıpratılacak. Geçmişin hesabını sormayanlar bugün masumane yazılanları,iyi niyetle yola çıkanları, karalayarak prim yapma gayreti içerisinde ise bunada pes demekten başka birşey aklıma gelmiyor.

        Herşey vicdanlarda saklıdır. Ben vicdanımın sesini dinleyerek, iyi niyetimi öne çıkartarak Isparta-sporla  ilgili birtakım girişimlerde bulundum, Bazı sevdiğim dostlarımı aradım, klübe maddi destekte bulunmalarını, zor günlerde takıma sahip çıkmalarını istedim!....

        Ne varki işin içinde Ispartaspor olunca o dostlarım benim taleplerimi dikkate almadığı gibi olumlu veya olumsuz geri dönme zahmetinde bile bulunmadılar.

        İnsanlarda bu kadar Ispartaspor antipadisinin olmasına doğrusu şaşırıyorum. Geçmişin kötü izlerini silmek yerine, geçmişin acısını bugün çıkartma düşüncesi ile bir kenara itilmiş Ispartaspor gerçeğini görmemeksizlikten gelenleri anlayamıyorum.

Gerçekler er yada geç bir gün ortaya çıkacaktır.  Bu kulüpte görev almış, başkanlık yada yöneticilik yapmış, bu takımın formasını giymiş, idarecilik yapmış herkes vicdanının sesini dinlesin!...

        Bu camia için geçmişte maddi ve manevi bedeller ödeyen bir kişi olarak, birkez daha ‘Ispartaspor içincanım feda olsun’ diyor, saygılarımı sunuyorum.