Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün emeklilerle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Türkiye Emekliler Derneği ve Tüm Emekliler Derneği temsilcileriyle gerçekleştirilen buluşmada, emekli vatandaşların yaşadığı geçim sıkıntıları ve ulaşım sorunları ele alındı.

Yazgan, emekli vatandaşların yaşadığı zorlukları anlamak ve çözüm bulmak adına gerçekleştirilen bu buluşmada, emeklilerin sorunlarını dikkatle dinleyerek, kendilerinin farkında olduklarını belirtti. Geçim sıkıntıları ve ulaşım sorunları gibi konularda emeklilerin karşılaştığı zorlukları paylaşan Yazgan, "Kesinlikle çözüme kavuşturacağız" sözleriyle emeklilere destek mesajı verdi.

EMEKLİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI HIZLA DEVREYE ALACAĞIZ

Buluşma sırasında emekli vatandaşlar, yaşadıkları sorunları ve beklentilerini Atakan Yazgan'a ileterek, gelecek dönemde yapılacak çalışmalarda dikkate alınmasını talep ettiler. Yazgan ise, emeklilerin hak ettikleri yaşam standartlarına kavuşmaları için gerekli adımları atacaklarını ve emeklilerin refahı için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Atakan Yazgan'ın emeklilerle gerçekleştirdiği bu buluşma; toplumun farklı kesimlerinden gelen sesleri dinleyerek ve çözüm odaklı bir yaklaşımla sorunlara çözüm arayışını vurguluyor.

Yazgan'ın emeklilerin sorunlarına duyarlı bir yaklaşım sergilemesi, Isparta'nın geleceğine yönelik umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.

2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın kataloğu 2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın kataloğu

Haber Merkezi