Isparta'da Kaç Yabancı Uyruklu Kişi Var? Isparta'da Kaç Yabancı Uyruklu Kişi Var?

Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Alanında açılan serginin açış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız yaptı. Cumhuriyetimizin 100. yılının ülkemizin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirten Prof. Dr. Ayyıldız, “Bugün burada sanat ve sanatkarlar bir arada. 100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin bin yıllara ulaşması dileğiyle.” dedi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkartal ise cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaktan duydukları gururu ifade ederek Cumhuriyetimizin yüzyıllar boyunca coşkuyla kutlanmasını diledi. Prof. Dr. Özkartal sözlerini şöyle tamamladı: “İnanıyorum ki binlerce yıl Türkiye Cumhuriyeti devleti yaşar ve baki kalır.”

Konuşmaların ardından Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri ve lisansüstü öğrencilerince hazırlanan “Cumhuriyet” temalı sergi gezildi. Sergide, üç boyutlu resimlerle hazırlanan slayt gösterisi de yapıldı. Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel hazırlanan sergi, 2 Kasım 2023 tarihine kadar gezilebilecek.