Ispartalı vatandaşların hizmetine sunulan Klinik merkezi gerçekleştirdiği çeşitli indiimlerle adeta ilgi odağı oldu. Açılışı yapılan klinik merkezi hakkında bilgiler veren Klinik işletmecisi Dilek Yavuz şu ifadelere yer verdi;

Açılışımızın üzerinden henüz bir ay geçmesine rağmen 15 civarı meme estetiği yaptık. Tıp Bayramı dolayısıyla mart ayı boyunca sağlık çalışanlarına % 15 indirim uyguladık. Kadınlar günün de ise cilt bakımı %15 indirimle yapıldı. Yaptığımız cerrahi işlemlerden birini sizinle paylaşmak isteriz. İş kazası sonucu parmağını spiral ile kesen ve el cerrahisi servisinde yer bulamadığı için acil serviste saatlerce bekleyen hastanın amaliyatı ve tedavisi kliniğimizde gerçekleştirildi. 
Hemen hemen hergün Botoks ve dolgu işlemi yapılıyor. Deriden deri tümörü çıkarıldı. Meme kanseri sonuçu memesi alınan iki hastaya yeniden meme yapıldı. Mezoterapi işlemleri yapıldı ve ayrıca Isparta  dışında saç ekimi yaptıran misafirlerimizin   ek tedavileri prp işlemi ile burada tamamlandı. Bunların yanı sıra cilt bakımı ve epilasyon amaçlı lazer işlemleri hergün yapıldı. Tüm vatandaşlarımızı kliniğimize bekliyoruz dedi.

Ayrıca 'HABER32' instagram sayfasını takip eden şanslı kişilerden bir kişiye yapılacak çekiliş ile ücretsiz cilt temizliği hediye edilecektir.

ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ HESAPLARI TAKİP ETMEK ZORUNLUDUR;

KLİNİK İDARE SORUMLUISU: AYŞEGÜL BAYRAK YAVUZ ; @aysegulbayrakyavuz

Isparta'da Yaş Gruplarına Göre Nüfus Dağılımı Belli Oldu Isparta'da Yaş Gruplarına Göre Nüfus Dağılımı Belli Oldu

GÜZELLİK UZMANI: NİLAY ŞAKAR; @nilayaydinsakarr

DOKTOR: DİLEK YAVUZ; @op.dr.ddilekyavuz