Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. İlyas Devran ÇELİK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Zehra KÜÇÜKCOŞKUN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Faruk Yaşar GÜRDAL ve okul öğrencileri Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret ettiler.

Yıllık işletme cetvellerini vermeyi unutmayın! Yıllık işletme cetvellerini vermeyi unutmayın!

Eğirdir Belediyesi ve Sağlık Hizmetleri MYO arasında yapılabilecek projeler görüşmede masaya yatırıldı. Eğirdir’de okuyup Isparta merkezde devlet yurtlarında kalan öğrenciler için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından verilen gıda desteği için öğrenciler teşekkür ettiler.

Fikir babalığını Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün yaptığı ve yıllar önce ilçemizde ilk ve ortaokul öğrencilerine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl dağıtımı yapılan ‘Bütçe Defteri’ Projesi her geçen gün ivme kazanmaya devam ediyor.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO Öğrencisi Gizem Gültekin’e “Öğrencinin Bütçe Defteri” projesinden bir defter hediye etti ve ilk harçlığını da, Öğrenci Gizem Gültekin’e takdim etti.

Program kapsamında gelişen ve Belediye Başkanı Veli GÖK’ün  Mali Müşavir olması hasebiyle bütçenin öneminden ve ev ekonomisi hesabının hayatta ne kadar kıymetli olduğundan bahseden Başkan Gök, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversite öğrencilerine teşekkür etti.

Haber Merkezi