İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan'a destek mesajı iletti. İmamoğlu, bu desteği mesaj yoluyla sosyal medya üzerinden aktararak şunları söyledi;

Kaputun Üzerine Oturup Aracı İttiler Kaputun Üzerine Oturup Aracı İttiler

"Isparta'nın güzel insanları beni karşıladığınız o güzel günü hayatımda hiç unutmayacağım. O coşkuyu, çocukları, gençleri, hanımefendileri, beyefendileri o dostluğunuzu o hemşerilik duygunuzla beni kucakladığınız o an hayatımda hiç unutmayacağım özel anlardan biri. Atakan başkanıma başarılar diliyorum Ispartada yolun açık olsun başkanım. Ispartalı dostlarımın hemşerilerimin Atakan başkanıma ndestek olmasını elbette talep ediyorum. Birlikte çok güzel hazırlıklarla Ispartaya İstanbulun deneyimiyle tecrübesiyle çok özenli işleri hazırlayabileceğimizi buradan kıymetli dostlarıma ve hemşerilerime duyuruyorum. Atakan başkanım başarılar dilerim. Ispartalı hemşerilerim Atakan başkanımıza oy vermenizi diliyor hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum."

İstanbul Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu desteği Isparta halkına ileterek seçim sürecinde saygı ve sevgi temelinde bir zafer kazanılmasını hedefliyor.

İşte o mesaj:

Haber Merkezi