Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo Televizyon bölümü öğrencileri ile Gazetemiz Manşet ortak bir çalışmaya imza attı. Değerli hocamız Zafer Çağlar’ın bilgisi ve desteği ile öğrencilerimizin yaptığı röportajlar gazetemizde yayınlanacak.
İlk röportajı bugün yayınladık. SDÜ Meslek Yüksek Okulu Radyo Televizyon bölümü birinci sınıf öğrencisi, aynı zamanda gazetemiz imtiyaz sahibi olan oğlum Yasin Yaman’ın röportajı ile başlayan işbirliği önümüzdeki günlerde diğer genç gazeteci adayları, değerli öğrenci arkadaşlarımızın çalışmaları ile devam edecek. 
Yasin yaman’ın ünlülerin halıcısı Ahmet Aksakal ile yaptığı röportajı bugünkü gazetemizde bulabirsiniz, önümüzdeki günlerde ilgin, farklı, orjinal ve yaratıcı röportajları genç arkadaşlarımızın tekniği ile yine manşet gazetemizin sayfalarında bulabiliceksiniz.
Öncelikle genç gazeteci adaylarının bu çalışmalarının gazetemizde yayınlaması fikrine olumlu yanıt veren ve onların projelerine, çalışmalarına destek olan Zafer Çağlar hocama teşekkür etmek istiyorum. Uzun yıllar birlikte çalıştığımız Zafer Çağlar hocam, sevdiğim, saygı duyduğum bir kişi. Isparta basınına katkıları tartışılmaz. Bir dönem mesleğimizin, yani Gazetecilerin başkanlığınıda yapan Sayın Çağlar, SDÜ’nün Radyo televizyon bölümünün açılması ile bilgi ve becerilerini, genç gazetecilerin yetişmesi için kullanıyor. Bugüne kadar birçok öğrenci yetiştiren ve onları mesleğe kazandıran Çağlar ve meslektaşlarının yetiştirdiği öğrenciler bugün medya sektörünün önde gelen kuruluşlarında önemli görevlerinde bulunmaktalar.
Oğlum Yasin Yaman’ın sayesinde Radyo televizyon bölümünden birçok genç arkadaşla tanışma imkanı buldum. Onlarla zaman zaman yaptığım sohbetlerde gazeteciliğin inceliklerinden bahsederek eğitimlerine ve öğrenimlerine katkı sağlamaya çalışıyorum.
Özellikle genç arkadaşlara eğitimleri boyunca öğrendiklerini, pratikte uygulayarak iş hayatına hazır atılmalarını tavsiye ediyorum.
Bazı arkadaşlara Part-time iş bularak hem ekonomilerine katkı sağlamış oluyorum, hemde okulda öğrendiklerini pratikte uygulayarak kendilerini geliştirmeleri yönünde onlara yol gösterici oluyorum.
Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin yapmış olduğu röportajlarda kesinlikle bir bilenin, yani bizlerin yönlendirmesi ve katkıları olmamıştır. Tüm soruları kendileri hazırlamış, röportajları kendi teknikleri ile dizayn ederek bizlere ulaştırmışlardır.
Bunu niçin söylüyorum; okuduğunuz bu röportajlardaki soru tekniklerini ve gençlerin ne denli eğitim aldıklarını, genç gazeteci arkadaşların ne denli istekli, yetenekli olduklarını görmeniz açısından.
Onlar, geleceğin usta gazetecisi ve televizyoncuları olacaklar. Biz onlara güveniyoruz. Haydi gençler kim tutar sizi, önünüzde, yolunuzda açık. Durmak yok çalışmaya, öğrenmeye ve doğru bildiğiniz bu yolda yürümeye devam. Başarılar....
Saygılarımla...