Çiçek Haberleri

çiçek haberleri ve güncel çiçek gelişmeleri, çiçek ile ilgili tüm video, çiçek fotoğrafları ve çiçek haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, makamına gelen kutlama çiçeklerini Mahkum ve Mahkum Yakınları Koruma ve Yaşatma Derneğine bağışladı.

Isparta

İlkbaharın gelmesiyle birlikte Isparta'da cadde ve sokaklarda dikilen laleler çiçek açtı. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

Isparta

Isparta'da evlerinin balkonlarına ve bahçelerine mevsimlik çiçek dikmek isteyen vatandaşlar yol boylarındaki çiçek satış dükkanlarını doldurdu.

Isparta

Isparta Özkanlar Kavşağı'nda bulunan bir dükkanın önünde yer alan çiçeklerin, bilinmeyen bir kişi tarafından 3 gündür koparılarak çalındığı ortaya çıktı.

Isparta

Sevgililer Günü'nde aşkınızı çiçeklerle taçlandırmak için İlker Çiçekçilik sizleri özel tasarımları ve uygun fiyatlarıyla bekliyor!

Isparta

14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde çiçekçilerde hareketlilik başladı. Isparta'da bulunan çiçekçiler de bu hareketlilik görülüyor.

Isparta

6 yıldır mahkum ve yakınlarına sevginin simgesi çiçekleriyle destek olan İlker Övey, önemli bir farkındalık oluşturmayı başardı.

Isparta

Ağlasun ilçesi, son yıllarda gerçekleştirdiği örtü altı süs bitkileri üretimi ile hızlı gelişen, istihdam düzeyi ve ihracat potansiyel yüksek gelecek...

Isparta

Yedişehitler Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Baydur’a “Her Yıla Bir Çiçek 100 Yıla Bir Buket” isimli çalışmalarını hediye...

Isparta

Hollanda’da üretilip dünyaya pazarlanan şakayık çiçeği Türkiye'de de üretildi. Şakayık üretmeyi başaran girişimci, “Hollanda'ya gittiğimde bu çiçeği gördüm.

Isparta

Isparta'da apartmanlarda yaşayan vatandaşlar, yaşam alanlarını yeşillendirmek için yaz kış saksı satışlarına ilgi gösteriyor.

Isparta

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan’ın ‘çiçek göndermeyin’ açıklaması çiçekçi camiasından tepkiler sürüyor.