İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

İsrail'e Isparta'dan 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında da 344 bin 13 dolar değerinde ihracat yapıldı. Kasım 2023 tarihinde bu ihracat...

Isparta

Isparta'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları, İsrail'in Kudüs ve Gazze'deki katliamlarına karşı pankartlı tepki gösterdi.

Isparta

Isparta’da İsrail’e karşı yükselen protestolar devam ediyor. Şehrin en işlek caddelerinde yerlere İsrail bayrakları yapıştırılarak İsrail’e tepki gösteriliyor.

Isparta

A Milli Kadın Golbol Takımı, IBSA Avrupa Şampiyonası'nın finalinde İsrail'i 8-4 yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

Dünya

Gazze’de acilen insani ateşkes talebinde bulunulan karar tasarısı 10 ülke tarafından reddedildi. Karar 153 ülkenin oyuyla kabul edildi.

Isparta

Burak Derneği, İsrail’in Filistin zulmüne dikkat çekmek amacıyla Isparta’da Mimar Sinan Caddesinde savaş karşıtı sloganlar astı.

Isparta

Isparta, 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında Gazze'de Filistinlilere soykırım uygulayan terör devleti İsrail'e 356 bin 88 dolar değerinde ihracat gerçekleştirdi.

Isparta

Isparta Kudüs platformu sözcüsü Ali Osman Altunbaşak, 18 Kasım Cumartesi günü Filistin'e destek için düzenlenecek yürüyüşe tüm Ispartalıları davet etti.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki olarak, üniversitede kullanılan İsrail ürünlere karşı bir boykot kararı aldı.

Isparta

İsrail’in Gazze’ye saldırıları devam ederken hem İsrail’i hem de ABD’nin İsrail’e verdiği desteği protesto etmek isteyenler Adana’daki İncirlik Hava Üssü’nde...

Isparta

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından geliştirilen yerli kart TROY'un kullanım hacmi, bir önceki aya göre yaklaşık yüzde 57 artışla 47,9...

Isparta

Isparta Belediye Meclisinde Filistin için dua edilerek, İsrail mallarını boykot çağrısında bulunuldu.