Bakım Haberleri

bakım haberleri ve güncel bakım gelişmeleri, bakım ile ilgili tüm video, bakım fotoğrafları ve bakım haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Depreme dayanıklı olmadığı belirlenen Isparta Şehit Güngör Dolunay İlkokulu’nda yapılacak güçlendirme ve bakım onarım işi için ihaleye çıkıldı.

Isparta

Bakan Göktaş, yazılı açıklama ile Evde Bakım Yardımı'nın 2006 yılında engelli bireylerin öncelikle aile yanında desteklenmeleri düşüncesiyle başlatıldığını belirtti.

Isparta

Isparta'nın Senirkent ilçesinde inşaatı tamamlanan Yaşlı Bakım Merkezi’nin iç yapım ve dekorasyon işlerinde de sona gelindi. Tesis kısa süre içerisinde...

Isparta

Isparta'nın Yeni Sanayi Sitesi'nde uzun yıllardır araç tamiri yapan Çağlayan Çetinkaya, araç bakımının önemine dikkat çekti.

Isparta

Isparta'nın Senirkent ilçesinde önemli bir sosyal ihtiyacı karşılayacak olan Yaşlı Bakım Merkezi inşaatı tamamlanarak iç yapım ve dekorasyon çalışmaları yapılmaya...

Isparta

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve aileleri için bu ay toplam 2,8...

Isparta

Senirkent ilçesine kazandırılacak olan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatının en kısa sürede tamamlanması için çalışmalar devam ediyor.

Isparta

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Isparta

Kış aylarında araçların vazgeçilmezi olan antifrizi kullanmayan sürücüleri 30 bin liralık masraf bekliyor. Isparta’lı ustadan tavsiyeler haberimizde..

Isparta

Isparta'da hizmet veren Gökdemir Oto Bakım Market'te, aracınızın kış bakımlarını güvenilir ürünlerle yaptırabilirsiniz.

Isparta

Araç sürücüleri, araçlarının kışlık bakımları için oto tamircilerinin yolunu tutarken uzmanlar, araçların kışlık bakımlarının ihmal edilmemesi konusunda sürücülere uyarılarda bulunuyor.

Isparta

Isparta'ya kazandırılacak olan 100 Kişi Kapasiteli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabiltasyon Merkezi yapımı için ihaleye çıkıldı.