Tren Haberleri

tren haberleri ve güncel tren gelişmeleri, tren ile ilgili tüm video, tren fotoğrafları ve tren haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da tren rayları üzerinden söktükleri malzemeleri hurdacıya satmaya çalışan 2 şüpheli yakalandı.

Isparta

Isparta ve Burdur halkına müjde... Güller Ekspresi ile Isparta – Burdur, Burdur – Isparta tren seferleri başladı.

Isparta

İstanbul-Eskişehir-Kütahya-Afyonkarahisar-Isparta-Burdur-Antalya Yüksek Nitelikli Hızlı Tren (YHT) Projesi 2024 Yılı Yatırım Programı'nda yer almadı.

Isparta

5 Ocak'ta Isparta'dan saatinde hareket etmesi gereken Göller Ekspresi treninin, motorlardan birin arıza yapınca, 1 saat rötarlı hareket etti.

Isparta

Tren Bileti satışlarına yeni düzenleme geliyor. Artık sadece İnternetten veya Bilet Satış Şubelerinden alınacak.

Isparta

Ispartalılar, Güller Ekpresi ile Dinar’dan aktarma yaparak Türkiye’nin dört bir yanına "Yüksek Hızlı Tren" ile seyahat edebilecek

Isparta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir ile Isparta arasında gece saatlerinde işleyen Göller Ekspresi’ne ek olarak gündüz saatlerinde işleyecek yeni bir...

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekillerinin girişimleri sayesinde Isparta’nın önemli sorunları çözülmeye devam ediliyor. 

Isparta

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde hemzemin geçitte yük treninin traktöre çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Isparta

Isparta'da İstasyon Caddesinin simgesi haline gelen Gar önündeki Kara Tren'in bugün sosyal medyada Pembe renkte bazı görselleri dolaşıma girdi.

Isparta

TCDD Isparta Gar Müdürü Hüseyin Uçar’a ziyarette bulunan ITSO heyeti, bölgenin gelişimine katkı sağlayacak öneri ve taleplerde bulundu.

Isparta

Akdeniz ile Ege'yi birbirine raylarla bağlayan Göller Ekspresi sefer fiyatlarına zam yapıldı.