İş İnsanı Nuri Top, ‘ISPARTASPOR İÇİN TAŞIN ALTINA ELİMİZİ DEĞİL, GÖVDEMİZİ KOYMALIYIZ’ diyerek Ispartaspor için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

 Ispartaspor 2. Başkanı Mustafa Marulcu’nun sosyal medya üzerinden  yaptığı açıklamalarıyla ilgili olarak İş İnsanı Nuri Top, “Futbol Kamuoyuyla” başlığıyla şu görüşlerini dile getirdi:

Isparta'da TOKİ Konutları İçin Temel Açma Hazırlıkları Başladı Isparta'da TOKİ Konutları İçin Temel Açma Hazırlıkları Başladı

“Isparta’mızın güzide kulübü Isparta 32 Spor mevcut yönetimi geçtiğimiz sezon başarılı bir yıl geçirmiş olmasına rağmen gerekli maddi desteği bulamadıklarını düzenledikleri basın toplantısı ile yönetim kurulu olarak istifa ettiklerini beyan etmişlerdir. İlerleyen günlerde kulübe sahip çıkılmadığı hakkında tekrar açıklamalarda bulunmuşlar,  bunun üzerine Ispartalı iş insanları olarak kulübümüze destek olabilmek amacıyla hep birlikte taşın altına elimizi sokabileceğimizi ifade etmiştik. Bu açıklamalarımız üzerine Isparta 32 Spor 2. Başkanı  sosyal medya üzerinden açıklama yaparak Sayın Başkan Atakan Yazgan istifa etse dahi yönetim kurulu olarak görevi bırakmayacaklarını söylemişti. Mevcut yönetimin 1 yıl daha süresi olduğunu biliyorduk. Bizler mevcut yönetime rakip olma amacıyla yola çıkmadık sahip çıkılmaması halinde bir yönetim oluşturabileceğini açıklamıştık. Gelinen bu noktada mevcut yönetim kuruluna başarılar dileriz. Takdiri kamuoyuna sunarız. Saygılarımızla.”