Isparta Belediyesine bağlı özel halk otobüsleri Isparta Merkez'e bağlı 2 köye düzenli otobüs seferleri başlattı.

Isparta S.S. 18. Nolu Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Isparta Belediye Meclisinin Eylül ayı 2. genel kurulunda aldığı karar gereği, Belediye mücavir alanları içinde bulunan Deregümü ve Yakaören köylerine 04.10.2021 tarihinden itibaren düzenli halk otobüsü seferleri başlattıklarını bildirdi.
 
BAŞKAN FARUK DAŞDÖNER, KARAR UYGULAMAYA GEÇTİ

 Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Isparta Belediye Meclisimizin aldığı karar doğrultusunda artk Yakaören ve Deregümü köylerine seferlerimiz başlamıştır.

Isparta Halkına hizmet etmek adına alınan bu karar nedeniyle Başta Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen olmak üzere tüm Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum, seferlerimiz kazasız belasız hayırlı olur inşallah dedi.

BAŞDEĞİRMEN, TÜM ISPARTA'YA HİZMET EDİYORUZ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'de yaptığı açıklamada göreve gelirken parti yada bölge ayırt etmeden görevimizi en iyi şekilde yapacağımızı belirtmiştik. Belediye meclisimizde aldığımız bu kararla vatandaşlarımızın bir sorununu daha çözüyoruz. Otobüs seferlerimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah dedi.

Ispartalı Çiftçilere Müjde Buzağı Destekleme Ödemeleri Yatıyor Ispartalı Çiftçilere Müjde Buzağı Destekleme Ödemeleri Yatıyor