31 Mart yerel seçimlerine Isparta’da İyi Parti ile ittifak yaparak katılan CHP, Isparta Belediye Meclisiyle ilgili flaş bir karar aldı. Buna göre, Belediye Meclisinde 4 üyesi bulunan CHP, artık kendi grubu altından çalışmalarına devam edecek. 
Kararı CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ve Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan açıkladı. Yerel seçimler sonucu 4 CHP’li ve 4 İyi Partili üyenin meclise girdiğini belirten CHP Merkez İlçe Başkanı İnceayan, ancak İyi Partili 2 üyenin partilerinden istifa ederek, bağımsız kaldığını hatırlattı.

İYİ PARTİ KABUL ETMEDİ
2,5 yıldır İyi Parti Grubu içerisinde çalışmalar yaptıklarını belirten İnceayan, “Önce kendi parti teşkilatımız ile görüşerek, Isparta Belediye Meclisindeki çalışmalarımıza CHP çatısı altında devam edilmesine karar verdi. Ardından durumu İyi Parti teşkilatı ile görüştük. Gerekçelerini anlattık. Ancak bu durum İyi Partili dostlarımızca uygun bulunmadı. Dostlarımızın siyasi fikirlerine saygımız sonsuz. Biz bundan sonraki süreçte Isparta Belediye Meclisinde 4 CHP’li üyemiz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.