Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı

 Yolda incelemelerde bulunan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, İlçe Başkanları ve partililer de asfaltta incelemelerde bulundu.
Milletvekili Özel, "Buraya Sütçüler Belediye Başkanı daveti üzerine gelmiştik. Bu Sanlı yaylası yoluna da bir bakalım. Bundan sonrası Antalya sınırı. 2 yıl önce buraya gelmiştik, yolu geçmişten teşkilatımız rahmetli Belediye Başkanımız Mustafa Üstün hayaliydi, Sütçüleri Antalya’ya bağlama noktasında. 110 km havalimanına kadar düşürüyor burası. Sağ olsun Özel İdareye de önce buranın alanı alınması noktasında çalışma oldu. Daha sonra soğuk asfalt yapılması noktasında bir çalışmamız oldu. Onlarda destek verdiler. Teyzemizde kendi tarlasından geçen yeri de bağışladı. Oradan buraya kadar asfalt olduğunu gördük.

Buranın önemini kıymetini bazıları anlamıyor olabilir de, Aksu tarafına Sütçüler tarafına Yörük kardeşimiz çok fazla yayla olarak burayı kullanıyorlar. Yazın buranın trafiği çok yoğun oluyor. Daha kolay ulaşımı sağlayabilmek için geçmiş dönem Antalya Milletvekilimiz Burhan Kılıç Bey geçende beni aradı. Çok güzel bir iş yaptınız, Allah razı olsun sizden. Biz bu yolu çok kullanırız" dedi