Isparta Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Kamil Tamtürk, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Tamtürk, "Isparta'nın eğitimde hak ettiği yere ulaşması için gösterdiğimiz çaba, bizim için şehrimize bir borçtur. Bu vizyonun bir parçası olarak sorumluluğumuzun farkındayız" dedi.

Kamil Tamtürk, şunları ekledi: “Şehrimizle, üniversitelerimizle, akademisyenlerimizle ve eğitim camiasının tüm aktörleriyle el ele vererek, eğitimde daha yüksek başarılara ulaşabiliriz. Tüm Isparta halkını bu vizyona destek olmaya davet ediyorum.”

Eğitimin değerini vurgulayan ve toplumsal birlik ruhuna önem veren SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan ise, "Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünde gençlerimizin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanında olarak, daha kaliteli eğitim sunma hedefiyle onları desteklemek büyük önem taşıyor. Ayrıca, Teknofest, TÜBİTAK projeleri, Kuşak Teorileri, Akıllı Teknolojiler, Yapay Zeka ve Veri Bilimi, Dene-Yap Atölyeleri ve laboratuvar çalışmaları gibi alanlarda da çalışmalarımızı geliştireceğiz “dedi ve konuşmalarına şöyle devam etti.

Isparta'da Ev Kira Fiyatlarını Görenler Şaşırıyor Isparta'da Ev Kira Fiyatlarını Görenler Şaşırıyor

Isparta’nın eğitim başarısını daha da ileriye taşımayı ve gençlerimize parlak bir gelecek hazırlamayı hedefleyerek, Isparta’nın bu birlik, beraberlik ve başarı anlayışı, diğer şehirler için de örnek bir model oluşturacağını düşünüyor ve inanıyorum.

Eğitim adına yapacağımız ortak çalışmalar, Isparta’nın eğitimdeki yükselişine ışık tutacak ve şehrin geleceği için büyük bir adım olarak kayıtlara geçecektir.