Eğitimin Niteliğini Geliştirme Projesi (ENGEP) kapsamında Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başta olmak üzere toplam 3 okulumuzdan 257 öğrenci ve öğretmenimiz Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığına kariyer tanıtım ziyareti gerçekleştirdiler.

Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uçak Gövde-Motor ve Uçak Elektrik-Elektronik Alanı öğrencileri kendi alanlarının uzmanlarıyla birebir görüşerek hem kariyer fırsatlarına hem de güncel uygulamalara dair yerinde ve ilk ağızdan bilgi alma şansını elde ettiler.

Öte yandan dünyada sekiz süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan ilk akrotim olan, 24 Ağustos 2001 tarihinde Bakü/Azerbaycan’da gerçekleştirdikleri; bir milyondan fazla seyircinin izlediği gösterileri ile bu alanda bir rekora sahip, Türk Hava Kuvvetleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri adına Türkiye Cumhuriyeti’ni temsilen kurulan tek akrotim olan Türk Yıldızları Akrobasi Takımı pilotları ve Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunan gösteri ekibi olan SOLOTÜRK pilotlarının nefes kesen gösteri uçuşlarını izleme imkanı buldular.

Türk Yıldızları Akrobasi Takımı pilotları ve SOLOTÜRK pilotları öğrencilerimizin pilotlukla ilgili mesleki sorularını yanıtlayarak öğrencilerimize yeni ufuklar açtılar.

Isparta'da Renkli Anlar Kirazlıdere'de Göbek Attılar Isparta'da Renkli Anlar Kirazlıdere'de Göbek Attılar