Ispartaspor’un kaderini belirleyecek bir toplantı için bugün İstanbuldayım. İnşallah iyi haberlerle dönerim, zira bunca emeğimiz boşa gitmemiş olur diye düşünüyorum.

 Yaklaşık bir aydır üzerinde çalıştığımız ve büyük bir özveri ile tarafları buluşturduğumuz toplantı nihayet bugün gerçekleşiyor.

   Konu, Ispartasporla ilgili olunca akan sular duruluyor. Zira 43 yıllık mazisi olan ve zor günlerde ayakta kalabilme mücadelesi veren Ispartasporun hergeçen gün erimesine ve kan kaybetmesine gönlüm razı olmadığı için bugün İstanbuldayım.

  Hatırlanacağı gibi bundan bir ay öncesinde yapılan Ispartaspor kongresinde çoğunluk sağlanamadığı için kongre ertelenmiş, bir hafta sonra yapılan ikinci kongrede ise yönetime talipli çıkmayınca kulüp eski yönetimin üzerinde kalmıştı.

Maddi imkansızlıklar yüzünden hayli sıkıntılı günler geçiren Ispartasporu bu durumdan kurtarabilmek için gerçekleştirdiğimiz arayışlar sonuç vermiş ve bugüne gelinmiştir.

 İstanbul’da yaşayan Ispartalı işadamının Ispartaspor sevgisini ve takıma olan ilgisini yönetim bazında oluşturma düşüncesi ile dün geldiğimiz istanbulda ikna turlarımız başlamıştır. İsmini önümüzdeki günlerde açıklayacağım bu işadamının klüp yönetimine talip olma fikrini kendisine empoze eden yine Ispartalı, sevdiğimiz dostumuz Mustafa Kaya gerçekleştirmiştir. İstanbul ayağını organize eden Mustafa Kaya abimizin fedekarlığı ve duyarlılığını yine önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağım.

 Bugün saat 13.00’de işadamının ofisinde biraraya gelecek olan heyette sayın valimiz A.Haydar Öner’in olması bizim için büyük bir şans.

Ispartasporun kongresine gelen, külün antreman sahasının çimlenmesi ve bakımı için özel idarenin imkanlarını seferber eden, maddi olmasada manevi imkanlarını sonuna kadar zorlayan sayın valimizin, Ispartaspor sevgisi, fırsat buldukca izlemeye geldiği lig maçlarında da görebiliyoruz.

 Bugünkü toplantıya yurt dışı gezisi sonrasında iştirak edecek olan sayın valimizin Ispartasporun geleceğini inşya etmemiz adına katkıları hiçbir zaman unutulmayacaktır. Umarım bugünkü toplantıdan olumlu bir netice çıkarsa bunda sayın valimizin katkısını hiç tartışmayacağız.

  Aslen Yalvaçlı olan ama uzun yıllar istanbul’da tekstil işi ile uğraşan hemşehirimizin ismini kamuoyundan gizli tutmamızın sebebi, henüz netleşmeyen bir oluşum öncesinde bu kişinin yıpratılmamasıdır.

Bugünkü toplantıdan sonra tüm spor kamuoyunun yakından tanıyacağı işadamı hemşehrimizin Ispartasporla ilgili düşünceleri ve hedeflerini yine kamuoyu ile paylaşacağız. Şayet olumsuz bir durum sözkonusu olursa bununda gerekçelerini yine kamuoyuna aktaracağız.

  Ispartanın tek profösyönel takımı olan ve renklerini Ispartanın yeşilinden ve gülünden alan Ispartasporun beş yıllık planlamada mutlaka hedefleri olacaktır. bu hedeflere nasıl ulaşabileceğimiz konusunda hazırladığımız dosyayı müstakbel klüp başkanımıza takdim edeceğiz.

     Bugüne kadar hep hazıra konan ve belediyenin desteği ile klübü götürmeye çalışan yönetimler hiçbir zaman proje geliştirmemişler ve klübü amatörce yönetmişlerdir.

Klübün kurumsallaşması ve şirket anlayışı ile yönetilmesi, hesaplarının şeffaf olması ve kamuoyunda itibar kazanması, herşeyden önce Ispartaspor sevgisini aşılamamız gerektiğinin altını çizmek istiyorum.

 Ispartasporla ilgili bugüne kadar birçok yazı yazdık, yazmaya devam edeceğiz, yazabilmek içinde Ispartasporun mutlaka profösyönel ligde mücade etmesi gerekecek. Bizde Ispartasporu layık olduğu yere taşımak için seferber olduk ve taşın altına elimizi soktuk.

Umarım beklentilerimiz ve hayallerimiz gerçekleşir ve 10 bin kişilik Atatürk stadının tribünlerinde keyifle maç izleyeceğimiz günleri hep birlikte görür ve yaşarız.....

Saygılarımla.....