Isparta' Merkeze yerleştikden sonra, ilk olarak inek alıp sağım işine başlayan Gürocak, daha sonra kocasıyla birlikte bu süreci daha da ileri taşıyarak sütlerini Isparta'da mahalle mahalle dolaşarak satmaya karar verdiler. Kendi araçlarıyla dolaşarak siparişlere yetişmeye çalışan çift, doğal çiftçilikle ürettikleri taze sütleri müşterilerine ulaştırıyor.

Gürocak, özellikle kentte işlenmemiş doğal olan süte, talebin arttığını belirterek, litresi 25 lira satıyor. Gürocak, bu talebin günden güne giderek arttığını belirterek;  müşterilerin bu ürüne gösterdiği ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. 

Sütleri sağdıktan sonra özel olarak yaptırdıkları soğutma tanklarında sakladıklarını belirten Gürocak; "Aracın içerisindeki süt tankları, sütü soğutarak tamamiyle doğal olmasını sağlıyor. Biriken sütleri sipariş veren mahalleye göre götürüyorum. Her mahalleye her zaman uğramıyorum. Bir mahalleden siparişleri biriktirerek, o mahalleye haftanın belirli günü giderek dağıtıyorum. Ardından, başka mahallenin siparişleri birikiyor. Başka günde oraya gidiyorum" dedi.

Sağladıkları doğal sütün önemine vurgu yaparak sözlerine devam eden Gürocak, "Müşterilerimiz, sütümüzün doğallığına ve tazeliğine güveniyor. Kentte sağlıklı beslenme ve doğal ürün tüketme konusunda bilinç arttıkça talepler de artıyor. Biz de bu taleplere karşılık vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Benzin ve Mazota Yeni Zam Benzin ve Mazota Yeni Zam

Haber/ Ali Rıza Cesur