Kadir Boylu Ortaokulu’nda Kültür - Sanat Festivali, onlarca etkinliğe imza attı.

Isparta'da Bakım Sebebiyle Elektrik Kesintisi Yaşanacak Isparta'da Bakım Sebebiyle Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Gün boyu gerçekleştirilen festivalde, müzik grupları ve Halk Oyunları ekipleri sahne aldı. Ayrıca festivalde kermes ve Kültür – Sanat adına çeşitli faaliyetler de gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinliğe; Milli Eğitim Şube Müdürleri, Boylu Ailesi, Muhtarlar, İş insanları, Bürokratlar, Muhtarlar, Öğrenci velileri ve Mahalle sakinleri de katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Kadir Boylu Ortaokulu Okul Müdürü Talha Terkin’in konuşması ile devam etti. Terkin konuşmasında; “Programımıza, okulumuza ismini veren merhum Kadir Boylu'nun ailesi, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Serkan Kaya, bize her anlamda destek sunarak her daim yanımızda duran mahalle muhtarımız Sn. Osman Başpınar, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Metin Çelik, Cumhuriyet Savcıları, il müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, şube müdürleri,STK Başkanları, okul yöneticileri, öğretmenler, çok sayıda bürokrat, akademisyen ve iş insanı,velilerimiz, öğrencilerimiz ve çok sayıda ahbabımız katıldı.  Davetimize icabet eden müzik grupları, bando ekibi, motorcu gruplar, halk oyunları ekibi ve çeşitli sanatsal faaliyet gösteren tüm gruplara ayrı ayrı  şükranlarımızı sunarız. Sahne alan ve etkinlikleri izlemeye gelen tüm konuklarımızı ağırlamaktan onur duyduk 🎉Festivalimizi okulumuzun vakarına yakışır biçimde başarıyla gerçekleştirdik. Müzik öğretmenimiz Emre Içöz başta olmak üzere organizasyonda emeği bulunan tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımız ve saygıdeğer velilerimiz bu faaliyetin baş mimarlarıdır. Onlar, teşekkürün en özelini hak ediyor.  Kadir Boylu Ortaokulu, ummana varmak isteyenler için deryada bir sal gibidir” dedi.

Festival programı ise, Isparta Bando Band eşliğinde başladı. Dilek Kültür-Sanat ve Okul Halk Oyunları Ekibi gösterisiyle devam eden programda, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Öğretim Üyesi Gökhan Çağırgan ve Kubilay Erkalaycı Türk Halk Müziği Konseri, Murat Deligöz Kemal Dinletisi, Mesut Göl-Nihat Aydoğdu Konseri, Grup Yekten Konseri, Turkchopper Motosiklet Kulübü gösteri ve tanıtım etkinliği, Mezuniyet Töreni, Isparta Belediyesi Geri Dönüş Otobüs Sergisi akışı ile devam etti.