Dualarımızın kabul olduğu bu mübarek Kadir Gecesi'nde, tüm insanlığın huzur ve mutluluğu için dua edelim. Allah'ın rahmeti hepimizin üzerine olsun.

Kadir Gecesi, günahların affı için önemli bir fırsattır. Bu mübarek gecede dualarımızı eksik etmeyelim ve Allah'ın merhametine sığınalım. Dualarımızın kabul olması dileğiyle.

Kadir Gecesi, Allah'ın rahmetinin en yoğun hissedildiği gecedir. Bu gece dualarımızın kabul olması için kalbimizde samimiyetle Allah'a yönelmeliyiz. Tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle.

Kadir Gecesi, müminler için büyük bir nimettir. Bu mübarek gecede dualarımızı ederken, kendimizi ve sevdiklerimizi Allah'ın korumasına emanet edelim. Allah'ın rahmeti hepimizin üzerinde olsun.

Kadir Gecesi, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın en üst seviyede olduğu gecedir. Bu gece dua ederken, tüm insanlığın birlik ve beraberlik içinde yaşaması için dua edelim. Dualarımızın kabul olması dileğiyle.

Kadir Gecesi, Allah'ın insanlara lütfettiği en büyük hediyelerden biridir. Bu mübarek gecede dualarımızla Allah'a sığınalım ve onun rahmetinden nasiplenelim. Tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle.

Kadir Gecesi, insanların günahlarından arınmaları, af ve mağfiret bulmaları için en mübarek gecedir. Bu gece dualarımızla Allah'a yönelip, günahlarımızdan kurtulmayı dileyelim.

Kadir Gecesi, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bir gecedir. Bu gece dualarımızın kabul olması için samimiyetle Allah'a yönelip, O'nun rahmetinden nasiplenmeyi dileyelim.

Kadir Gecesi, tüm insanlığın huzur ve mutluluğu için dua etmek gereken bir gecedir. Bu gece dualarımızda insanlık için barış, sevgi ve hoşgörü dilemeyi unutmayalım.

Kadir Gecesi, hayatımızın dönüm noktalarından biridir. Bu gece dualarımızla geleceğimize yön verip, hayırlı işler yapmayı dileyelim.

Kadir Gecesi, Allah'ın lütfettiği büyük bir nimettir. Bu gece dualarımızda O'na şükürlerimizi sunup, O'nun rızasını kazanmaya çalışalım.

Kadir Gecesi, insanların kalplerindeki kötü duyguları silip, onları iyiye ve güzele yönlendiren bir gecedir. Bu gece dualarımızla kalplerimizi arındırmayı ve hayatımızı düzgün bir şekilde yaşamayı dileyelim.

Kadir Gecesi, hayatımızda olup biten her şeyin hayırlısına yönelmesi için dua etmemiz gereken bir gecedir. Bu gece dualarımızla hayatımıza anlam katarak, hayırlı işler yapmayı dileyelim.

Kadir Gecesi, hayatımızda yeni bir sayfa açmak ve hayırlı işler yapmak için önemli bir fırsattır. Bu gece dualarımızla hayatımıza anlam katıp, hayırlı işler yapmayı dileyelim.

İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret

Kadir Gecesi, rahmetin, mağfiretin ve bereketin bol olduğu bir gecedir. Dualarımızın kabul olması dileğiyle, hayırlı geceler dilerim.

Kadir Gecesi, kalplerimizi aydınlatan ve ruhumuzu besleyen bir gecedir. Dualarımızın kabul olması dileğiyle, bu mübarek gecede herkese huzur, mutluluk ve sağlık dilerim.

Kadir Gecesi, insanların hayatındaki olumsuzlukları atıp, hayırlı işlere yönelmesi için bir fırsattır. Dualarımızın kabul olması ve tüm dileklerimizin gerçekleşmesi dileğiyle, hayırlı geceler dilerim.

Kadir Gecesi, insanların manevi olarak yenilendiği, hatalarından arındığı ve sevgiyle dolup taştığı bir gecedir. Dualarımızın kabul olması dileğiyle, tüm insanlığın huzur ve mutluluğu için dua edelim.

Kadir Gecesi, insanların günahlarından arınarak Allah'ın affına mazhar olduğu bir gecedir. Dualarımızın kabul olması ve tüm insanlığın hayırlı işler yapması dileğiyle, hayırlı geceler dilerim.

Kuran'da Kadir Gecesi için 'Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir' diye buyruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir geceniz hayırlı olsun...

Ey Rabbim şu sonsuz merhamet ve rahmetinden bir damla da olsa, nasiplenmeyi hakeden kullarında eyle bizi. Amin! Kadir Geceniz hayırlı olsun.

Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gecede ibadetlerimizi yerine getirelim. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun.Kadir gecesiniz mübarek olsun!

Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar. (Hadis-i Şerif) Kadir Geceniz hayırlı olsun.

Dua, üç harf kadar küçük ama içine her şeyi sığdırabilecek kadar büyüktür. Rabbim bu günün hürmetine tüm dualarımızı kabul etmesi duası ile Kadir Geceniz mübarek olsun.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Oruçlu için iki sеvinç vаrdır: Biri, orucu аçtığı zаmаnki sеvincidir; diğеri dе Rаbbi’nе kаvuştuğu zаmаnki sеvincidir Oruçlunun аğzındаn çıkаn koku, Allаh indindе misk kokusundаn dаhа hoştur.

Yükü sevgi özü saygı gücü barış süsü hoşgörü olan mübarek kadir gecenizi kutlarım Allah’a emanet olun.

Mübаrеk Kаdir Gеcеnizi kutlаr, hеr şеyin gönlünüzdеn gеçtiği gibi olmаsını tеmеnni еdеrim. Kаndiliniz mübаrеk olsun.

Yüzündеn gülücük, kаlbindеn sеvgi, bеdеnindеn sаğlık, çеvrеndе dostluk, ömründеn huzur vе nеşе еksik olmаsın!

Hаyırlı Kаndillеr!