Isparta teşvikte istediğini alamayınca yer yerinden oynadı. Muhalefet eleştiri bombardımanına başladı. ITSO sert bir açıklama ile gündeme damgasını vurdu. 
ITSO’nun bu sert çıkışına aynı sertlikte cevap veren AKP Milletvekili S.Sadi Bilgiç ’Görevi bıraksınlar’ dedi.
Isparta kan kaybetmeye devam ediyor; şöyleki bir tarafta Isparta teşvikte istediğini alamadı, öbür tarafta Ispartanın sahipleri birbirine girdi. 
Sizin anlayacağınız Isparta 7 şiddetinde depremle sarsılırken, enkazı kaldıracak, yaraları saracak, üzerimizdeki kara bulutları dağıtacak, moral motivasyonumuzu sağlayacak, birlik ve beraberlik çağrısında bulunacak birileri aranıyor.
Her zaman söylemişimdir, bir bilene,  Ombusmana ihtiyacımız var. Tüm bu olumsuzlukları bir kenara bırakıp, toparlanmamın, kaybettiklerimizi geri almanın, yeni bir yapılanmaya gitmenin zamanı geldi de geçiyor bile...
Ey hemşehrilerimiz ne duruyorsunuz, kıpırdanmanın, uyuyan güzeli uyandırmanın zamanı gelmedimi?
Siyasi hesaplaşmalar, tartışmalar, kavgalar bize ne kazandıracak.
Birbirimizle olan hesaplarımızı, koltuk kavgalarımızı bir kenara bırakalım ve aynı masanın etrafında acilen toplanalım. Ne söyleyecek birbirimizin yüzüne söyleyelim, kavgayı kendi içimizde yapalım ki; dostumuz düşmanımız bilmesin.
Masanın etrafından kalktığımız zaman herkes bizim kucaklaştığımız, gönül bağı ile bağlandığımızı görsün.
Buradan tüm hemşehrilerime sesleniyorum. Özellikle Isparta dışındaki hemşehrilerime sesleniyorum. Gelin bir ucundan da siz tutun. Ispartayı sahipsiz bırakmayın.
Önümüzde çok önemli üç seçim var. Önce yerel seçimler, ardından Genel seçim ve sonrasında Cumhurbaşkanlığı seçimi, daha sonra ITSO seçimleri... Bu seçimlerde doğru tercih, doğru insanlarla yol haritamızı çizelim.
Bu arada günlerdir bu köşeden ve internet sitelerinden dile getirdiğim ‘kent konseyi’ projeme destek olanlara teşekkür ediyorum. Bu projede yer almak isteyen, görüşlerini ve önerilerini bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyorum. En kısa zamanda biraraya gelerek ciddi adımlar atmalıyız.
Bu arada Ispartanın teşvikte ikinci bölgeden üçüncü bölgeye alınması için bir fırsat doğduğunu belirten MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, TBMM’sine verdiği önergenin iktidar milletvekilleri tarafından da desteklenmesini istedi.
Sayın Korkmaz’ın bu teklfine bir öneri ve teklifte şahsım olarak ben bulunmak istiyorum. Bugünden itibaren Kaymakkapı meydanında açacağımız imza kampanyası ile Ispartanın sorunlarını ve beklentilerini başta Sayın Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan Olmak üzere, Cumhurbaşkanına, Meclis Başkanına, Bakanlara ve siyasi partilerin Genel Başkanlarına ulaştıralım.
Sözün özü, kamuoyu oluşturmanın, birlikv e beraberlik ortamını, iyi niyet çerçevesinde sağlamanın, hak aramanın zamanı gelmiştir. Bir kıvılcım yakalım ve Ispartanın hak ettiklerini almak için tez elden girişimlerimizi başlatalım.
Manşet Gazetesi olarak biz bu oluşumun fitilini ateşlemeye hazırız.
Bakalım arkamızdan kimler ve kaç kişi gelecek?
Saygılarımla....